• C-Level Executive Dialogue

Q-story

25

landen

waar Quaestus mee samenwerkt

40

vestigingen

over de hele wereld

750+

topkandidaten

geplaatst in 15 jaar

Gevonden personen per sector

Salaris overzicht

Geplaatste Executive & Senior Management posities sinds 2000

Visie

Leiderschap is te definiëren als het “vanuit een visie realiseren van betekenisvolle dingen, voor en door mensen”. De kern van de uitdaging waar leiders voor staan is dat deze voldoende verbinding dienen te maken met hun medewerkers, hun collega’s en ook met hun klanten. Als er geen verbinding is, is er ook geen vertrouwen en geen respect. Wanneer leiders de verbinding kunnen aangaan met anderen (peers, medewerkers en klanten) en met zichzelf, ontstaat vertrouwen en ruimte voor meer initiatief, meer ondernemerschap en meer daadkracht bij zowel de Board als bij de rest van de organisatie.

Het is onze passie om high performance organisaties te bouwen met verbindend Secure Base Leiderschap!

Wereldwijd actief

Q-engagement

hulphond
net4kids

Partnerships

luke
harver
imd
sma
aesc
picompany
startupbootcamp

Quaestus in beeld en geluid

Het is eenzaam aan de top. Quaestus is uw trusted partner.  

Bekijk de Q-story

C-Level Executive Dialogue

C-Level Executive Dialogue is speciaal ontwikkeld voor het absolute topmanagement van de organisatie. Daar zijn drie redenen voor:

  • Bij C-Level leiders gaat het niet alleen om het persoonlijk leiderschap in de organisatie maar ook om (strategisch) leiderschap van de organisatie. Dit zijn twee geheel verschillende terreinen. Gaat het bij leiderschap in de organisatie vooral om het creëren van een Secure Base voor medewerkers, bij leiderschap van de organisatie gaat het om absorptievermogen, aanpassingsvermogen en ‘managerial wisdom’.
  • De problemen waar C-Level leiders mee te maken krijgen zijn in hoge mate complex met multi-stakeholder relaties, zowel binnen als buiten de organisatie.  Onderzoek wijst uit dat de persoonlijkheid van de CEO van invloed is op het innovatief vermogen van de organisatie.
  • C-Level leiders behoren tot de ‘elite’ van de organisatie en zijn daarmee uitermate zichtbaar en dus kwetsbaar. Het gaat daarbij niet alleen om persoonlijk kwetsbaarheid maar ook om politieke kwetsbaarheid.
  • Quaestus kent deze dynamiek als geen ander. Daarom heeft Quaestus voor top C-level een geheel persoonlijke maatwerk assessment ontwikkeld, dat uitgaat van een gezamenlijke diepe dialoog over de rol van de leider nu en/of in de toekomst.

Terugkoppeling geschiedt in de vorm van een persoonlijk document voor de deelnemer, die zelf beslist met wie hij of zij dit wenst te delen. Zo behouden de deelnemers maximale regie over het proces.

ROI-4@4x


Klik hier voor de brochure ‘innovatieve assessments’

Actuele Vacatures


Actuele Quaesties