quaestus-careers

Frontoffice Medewerker (parttime)

Quaestus Executive Leadership ‘s-Hertogenbosch zoekt een Frontoffice Medewerker (parttime)

 

De organisatie

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt en is onderdeel van IMD International Search Group, een sterk wereldwijd netwerk van top Executive Search bedrijven. In het prachtige kantoorpand aan de Koningsweg in ’s-Hertogenbosch, werken zo’n 35 medewerkers. Quaestus opereert op top zakelijk niveau, zowel nationaal als internationaal.

 

De rol

Wij zijn per direct op zoek naar een Frontoffice Medewerker voor de maandag en de vrijdag (en eventueel flexibel inzetbaar op de andere dagen van de week).

Houd jij ervan om klanten en kandidaten een warm welkom te geven, ze telefonisch te woord te staan en geeft het je een goed gevoel de klant/kandidaat de deur uit te zien lopen met een glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Frontoffice medewerker ben je het visitekaartje van ons dynamische bedrijf. Je bent een multitasker in hart en nieren, je voert jouw werkzaamheden zelfstandig uit en bent onderdeel van het support team.

 

Wat verwachten wij van je?

Je geeft onze bezoekers een warm welkom, staat telefonisch mensen vriendelijk te woord en je houdt de ontvangstruimtes netjes. Het verwerken van inkomende en uitgaande post/e-mail is voor jou geen probleem. Zonder enige moeite pak jij licht administratieve en facilitaire taken op en je doet altijd nét iets meer dan er van je verwacht wordt. Je bent een hospitality professional met passie voor het vak. In hectische situaties weet jij goed de prioriteiten te stellen en blijf je altijd vriendelijk. De lach op je gezicht zorgt dat iedereen zich welkom voelt.

 

Wie ben jij?

Je bent klant- en servicegericht, je hebt een plezierige telefoonstem, ervaring in het vak, communicatief vaardig en commercieel sensitief, je bent goed in de Nederlandse en Engelse taal, je hebt humor en de juiste mentaliteit.

 

Reageren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb jij zin om bij het leukste bedrijf van Den Bosch aan de slag te gaan, dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@quaestus.eu .

Mocht je vragen hebben, bel gerust met ons secretariaat, te bereiken via 073-6154700.