• Internationale certificering

Q-story

25

landen

waar Quaestus mee samenwerkt

40

vestigingen

over de hele wereld

750+

topkandidaten

geplaatst in 15 jaar

Gevonden personen per sector

Salaris overzicht

Geplaatste Executive & Senior Management posities sinds 2000

Visie

Leiderschap is te definiëren als het “vanuit een visie realiseren van betekenisvolle dingen, voor en door mensen”. De kern van de uitdaging waar leiders voor staan is dat deze voldoende verbinding dienen te maken met hun medewerkers, hun collega’s en ook met hun klanten. Als er geen verbinding is, is er ook geen vertrouwen en geen respect. Wanneer leiders de verbinding kunnen aangaan met anderen (peers, medewerkers en klanten) en met zichzelf, ontstaat vertrouwen en ruimte voor meer initiatief, meer ondernemerschap en meer daadkracht bij zowel de Board als bij de rest van de organisatie.

Het is onze passie om high performance organisaties te bouwen met verbindend Secure Base Leiderschap!

Wereldwijd actief

Q-engagement

hulphond
net4kids

Partnerships

luke
harver
imd
sma
aesc
picompany
startupbootcamp

Quaestus in beeld en geluid

De Association of Executive Search Consultants (AESC) is dé wereldwijde beroepsvereniging voor de retained Executive Search en Leadership Consulting industrie. De AESC promoot de hoogst haalbare normen in de retained Executive Search en Leadership Consulting op basis van door de industrie erkende “Code of Ethics” and “Professional Practice Guidelines”.

Bekijk de Q-story

Quaestus staat voor kwaliteit en gelooft in de retained Executive Search benadering. Daarom zijn wij overtuigd lid van de AESC. Wij werken op exclusieve basis wat betekent dat wij al onze kennis, data en assessment methoden inzetten om in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, de best passende persoon voor de baan te vinden.

Kandidaten zijn wellicht ook geïnteresseerd in de executive career management service van de AESC. Lees hier meer over op https://www.bluesteps.com/partner/Quaestus.

pdf-iconHow Executive Search Differs from Contingent Recruiters, klik hier.
pdf-iconAESC Code of Professional Practice, klik hier.
pdf-iconAESC Standards of Excellence, klik hier.

Actuele Vacatures


Actuele Quaesties