Brochure TEC capture2

Quaestus biedt een unieke Executive Course aan

Quaestus Executive Leadership biedt een unieke Top Executive Course “Secure Base Leadership” aan. Jarenlang helpen wij individuen en organisaties om hun leiderschap te verbeteren. Op veler verzoek bieden wij nu deze open inschrijfcourse.

We zetten ons al jarenlang succesvol in om zowel individuen als organisaties te helpen hun leiderschap te verbeteren. We helpen hen met het creëren van een omgeving van respect, vertrouwen en veiligheid waarin medewerkers hun talenten durven te laten zien en risico’s en uitdagingen aan durven te gaan. Hiermee creëert u als leider een cultuur voor innovatie en groei.

Op veler verzoek bieden wij nu ook een unieke Top Executive Course “Secure Base Leadership” aan op basis van open inschrijving.

De course is met recht uniek te noemen. Er wordt gestart met een uitgebreide één-op-één Personal Dialogue met de executive coach om in samenspraak uw leerdoelen voor de course op te stellen. En zo dus uzelf (nog beter) te leren kennen. Daarna gaan we samen met u en de andere deelnemers aan de slag om een Secure Base leider te worden.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact met ons op, of download de leaflet.

Indien u zich wilt aanmelden, kan dat via deze pagina.

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons de uitdaging aan te gaan om leiderschap in Nederland naar een hoger plan te brengen. Durft u de eerste stap te zetten?