quaestus-careers

Stagiair Directiesecretaresse

In verband met de groei en verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een  Stagiair Directiesecretaresse.

Je rol

Als Stagiair Directiesecretaresse bieden wij je de kans om de tijdens je opleiding opgedane kennis van toepassing te brengen op de werkvloer. Je ondersteunt het Personal Assistant team van de Managing Partners op secretarieel en organisatorisch vlak. Je wordt het eerste aanspreekpunt bij inkomend telefoonverkeer en ontvangt de gasten. Dit kunnen zowel opdrachtgevers als kandidaten als relaties en leveranciers zijn. Je bent de rechterhand van de zittende PA’s en ondersteunt hen in de breedste zin van het woord bij het vervullen van de taken binnen én soms ook buiten de organisatie tijdens een event.

Je wordt opgeleid om gefaseerd steeds nauwer betrokken te raken bij grote en complexe trajecten, wordt mede-verantwoordelijk voor agendabeheer, leert prioriteiten te stellen in een dynamische, commerciële en international omgeving en na afloop kun moeiteloos adequaat en professioneel improviseren wanneer de situatie daar om vraagt.

Samen met je collega Personal Assistants organiseer en coördineer je meetings en events en plan je reizen.

Daarnaast biedt je support aan de afdeling Marketing & Sales, ben je actief betrokken bij hieraan gerelateerde zaken en werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het verzorgen van onze landelijke printadvertentiecampagnes, voorbereiden van presentaties en overeenkomsten.

Je profiel

Je hebt bij voorkeur eerder ervaring opgedaan als Stagiair Directiesecretaresse in een vergelijkbare omgeving en beschikt over een sterke persoonlijkheid, bent in staat de grenzen te bewaken.

Meerdere ballen in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen, meedenkend, nauwkeuring en dienstverlenend zijn key competenties.  Discretie ten aanzien van gevoelige informatie is een must evenals een groot empathisch vermogen.

Je bent uitstekend in staat stap voor stap steeds zelfstandig te werken maar werkt daarnaast graag samen binnen een team en hebt een pragmatische instelling. Dit in combinatie met een positieve instelling, oog voor detail en gevoel voor hospitaility maken jou tot de ideale stagiair en bij goed gevolg wellicht nieuwe collega!

Lees meer in ons functieprofiel:

Functieprofiel Directiesecretaresse – Quaestus Executive Leadership – stage

Ik reageer op de vacature voor *

Voornaam *

Achternaam *

Geslacht *

Geboortedatum (dd-mm-yy) *

Telefoonnummer *

E-mail *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Land *

Upload CV (max. 3mb) *

Upload begeleidende brief (max. 3mb) *

Foto (max. 3mb) *

Opmerkingen

Velden aangeduid met een * (asterisk) zijn verplichte velden