quaestus-careers

Junior secretaresse

Quaestus Executive Leadership ‘s-Hertogenbosch zoekt een Secretaresse

Organisatie

Quaestus Executive Leadership heeft een breed aanbod van diensten in de Executive Search, Consulting en Leadership Development.

Bij Quaestus Executive Leadership werken circa 20 medewerkers. Wij opereren op top zakelijk niveau, zowel nationaal als internationaal. De interne communicatielijnen zijn kort, de cultuur is informeel.

De positie

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een Junior Secretaresse (4-5 dagen, vrijdag is een must).

Je rol

Je ondersteunt de consultants en je collega’s op secretarieel en organisatorisch vlak bij het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. Je bent nauw betrokken bij grote en complexe trajecten, beheert agenda’s, kent de prioriteiten en kan moeiteloos improviseren wanneer de situatie daar om vraagt. Je bent het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en je draagt zorg voor de ontvangst van onze kandidaten en opdrachtgevers.

Je profiel

Je hebt passie voor het secretaresse vak. Wij vinden het belangrijk, dat je in staat bent om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken. Je hebt oog voor detail en gevoel voor hospitality.

Verder heb je een HBO werk- en denkniveau en al wat secretariële ervaring opgedaan in een commerciële, dynamische omgeving.

Affiniteit met marketing en sales is een pré.

Profiel

       Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie in een commerciële, dynamische omgeving

       HBO werk-/denkniveau

       Goede beheersing van het MS Office pakket

       Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

       Affiniteit met HR is een pré

       Representatief

       Geen 9-5 mentaliteit

       Accuraat

       Stressbestendig

       Discreet

       Hands-on

       Teamplayer

       Affiniteit marketing en sales

Competenties

  • Plannen en organiseren: op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen en benodigde tijd, acties en middelen aangeven om bepaalde doelen te kunnen bereiken.
  • Voortgangsbewaking: opstellen en bewaken van procedures om de voortgang van taken of activiteiten van medewerkers en van de eigen taken en verantwoordelijkheden te bewaken en zeker te stellen.
  • Klantgerichtheid: onderzoeken van wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelen. Anticiperen op behoeften van klanten. Hoge prioriteit geven aan servicebereidheid en klanttevredenheid.
  • Luisteren: tonen belangrijke informatie op te pikken uit mondelinge mededelingen. Doorvragen; ingaan op reacties.
  • Organisatiesensitiviteit: onderkennen van invloed en gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op andere onderdelen van de organisatie; onderkennen van belangen van andere onderdelen van de eigen organisatie.
  • Samenwerken: actieve bijdrage leveren aan een gezamenlijke resultaat of probleemoplossing , ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.
  • Stressbestendigheid: effectief blijven presteren onder tijdsdruk, bij tegenslag, teleurstelling of tegenspel.

Condities

We bieden je een uitdagende baan binnen één van de meest innovatieve en snelst groeiende Executive Leadership organisaties van Nederland. Samenwerken in een professionele maar informele werksfeer met een enthousiast team van professionals.

Ook intern werken we samen op een Secure Base manier, waarbij eenieder op zijn/haar kracht ingezet wordt en verdere ontwikkeling gestimuleerd wordt.

We bieden je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Reageren

Mail je CV en motivatiebrief naar info@quaestus.eu.

Vragen, neem contact op met het secretariaat via 073 615 47 00.