Quaestus Executive Leadership biedt een unieke Top Executive Course “Secure Base Leadership” aan. Jarenlang helpen wij individuen en organisaties om hun leiderschap te verbeteren. Op veler verzoek bieden wij nu deze open inschrijfcourse.

Jeroen Seegers, gepromoveerd in leiderschap zegt:

Leiders weten te inspireren, leiders krijgen dingen gedaan en leiders hebben volgers. Leiders hebben een voorbeeldfunctie in de organisatie.  Maar leiders kunnen deze voorbeeldfunctie alleen hebben wanneer zij doen wat bij hun persoon en vooral hun persoonlijkheid past. Dat maakt leiderschap persoonlijk. Het gaat om leiders die geloofwaardige rolmodellen zijn, omdat ze consistent en authentiek zijn en zelf werkelijk leven naar wat ze zeggen. Dat houden ze alleen vol als zij zichzelf kunnen zijn en zij vanuit intrinsieke motivatie leiden.

Dat is dan ook de start van onze course, uzelf (nog beter) leren kennen. Daarna gaan wij met u aan de slag om een Secure Base leider te worden. Een leider die niet leidinggeeft vanuit angst en controle maar die vanuit vertrouwen, respect en veiligheid medewerkers in staat stelt om optimaal gebruik te maken van hun talent en daardoor enorme groei kunnen realiseren. Goed voor het individu en goed voor de organisatie.

Enkele quotes van deelnemers aan eerdere programma’s:

“Meest impactvolle course die ik ook heb gevolgd, confronterend, maar zo ontzettend leerzaam.”

“Mijn team behaalt veel betere resultaten en heeft veel meer werkplezier sinds ik deze course heb gevolgd.”

“Ik ben in staat om de strategie van de organisatie te vertalen naar de doelstellingen van mijn team en weet iedereen te inspireren een bijdrage te leveren.”

“Geweldig om met een team van managers ervaringen te delen en van elkaar te leren.”

“Wat een geweldige facilitators zijn jullie, jullie wisten een veilige sfeer te creëren maar ons echt uit te dagen uit de comfortzone te stappen.”

Algemene informatie

Meld u nu aan voor de Top Executive Course en profiteer van de eenmalige introductie-aanbieding van € 5.995,-. Dit bedrag is exclusief BTW en kosten voor de locatie.

Als locatie is gekozen voor Hotel “de Sterrenberg” Otterlo.

De Top Executive Course zal 8 dagen in beslag nemen (verdeeld over 4 x 2 dagen).
Indien gewenst is het mogelijk om de Course aan te vullen met individuele coaching. Na iedere module volgt dan een coachinggesprek met 1 van onze Executive Coaches. De investering hiertoe bedraagt € 2.000,- (excl. BTW).
Het aantal deelnemers per course is 8-12 personen.

Download ook onze leaflet.

Data

Er zijn verschillende startmomenten voor de Course. Elke Course bestaat uit acht trainingsdagen.

COURSE 3
Module 18 en 9 november 2018
Module 218 en 19 december 2018
Module 37 en 8 februari 2019
Module 421 en 22 maart 2019

Benieuwd naar overige data? Kijk dan hier.

Ontvang meer informatie: download de Top Executive Course brochure

Hans van Essen

Practice Leader Development

Meer informatie

Hans is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van mensen en organisaties. Zijn specialiteit is het versterken van (persoonlijk) leiderschap.

In de loop der jaren heeft Hans een brede kennis van zowel bedrijfs(economische) processen als psychologische aspecten opgebouwd. Deze kennis combineert Hans als hij faciliteert in zijn trainingen en coaching.

Hans kan gekenschetst worden als iemand met goede contactuele eigenschappen, verbindend, gevoel voor humor, inspirerend en een praktische instelling. Zelfreflectie is de basis van waaruit hij werkt. In zijn feedback is hij open en duidelijk, maar weet hij een veilige omgeving te creëren, waardoor zijn interventies snel tot resultaten leiden. Hij gebruikt veel verschillende technieken en modellen, maar altijd op een praktische manier waardoor een en ander direct in de praktijk is toe te passen.

Hans van Essen

drs. Tina Strookappe

Practice Leader Assessments

Meer informatie

Tina is verbonden aan Quaestus Executive Leadership als Practice Leader Assessments en ook betrokken als consultant in search opdrachten en leiderschapsontwikkelingsprogramma’s.

Tina biedt als consultant ondersteuning bij het ontwikkelen van talent door middel van assessment centers, coaching, leiderschapsontwikkeling, teamtrainingen en –begeleiding.

Heeft opdrachten uitgevoerd voor diverse organisaties, o.a. Gemeente Utrecht, Gemeente Rotterdam, UMC Radboud, IBM, Heineken en Océ/Canon. Werkte in de periode 1995 – 2014 voor gerenommeerde bureaus op het gebied van assessment centers zoals ADC, Right Management en LTP. Werkte daarvoor o.a. als manager Opleidingen en Training voor de Sociale Verzekeringsbank. Studeerde psychologie aan de Universiteit van Utrecht.

Tina Strookappe

Ella Taal

Leadership Development Consultant

Meer informatie

Ella haar focusgebied richt zich op leiderschap, communicatie, motivatie en persoonlijke transformatie. Door de jaren heen heeft Ella vele managers getraind en gecoacht.

Haar missie is om individuen meer bij zichzelf te brengen, wie ben je  werkelijk? Persoonlijk leiderschap  nemen, ’’ken u zelve”, ‘’jezelf overwinnen’’, ten gunste van meer individueel en teamgeluk, het optimaal benutten van je potentieel, een hogere performance om een hoger teamresultaat in uw organisatie te realiseren. Wij geloven erin dat de gewenste verandering bij jezelf begint: Je kunt de wereld niet veranderen maar wel je verhouding ermee.

Verder wil Ella een bijdrage leveren aan een betere wereld door middel van individuen en teams bij hun creativiteit te brengen en veerkrachtig te houden.

Jeroen Seegers

Managing Partner

Meer informatie

Jeroen Seegers is Managing Partner bij Quaestus Executive Leadership. Hij promoveerde (PhD) in 2008 op het onderwerp: ‘Leiders Leren’, een internationaal onderzoek naar de voorwaarden waaronder topmanagers hun leiderschap kunnen ontwikkelen. Hij onderzocht gedurende een periode van vier jaar een groep van veertig CEO’s op leiderschap en leergedrag. Seegers ontwikkelde leiderschapsprogramma’s voor diverse internationale organisaties (onder andere UPC, Heineken en OCE) en is sinds 2009 als Executive Coach verbonden aan IMD Business School in Lausanne. Hij adviseerde directies van onder meer Rabobank, Friesland Campina en DSM. Seegers is registerpsycholoog NIP en gecertificeerd organisatie-adviseur (CMC) met meer dan 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven.

Jeroen Seegers

Gerard Ketelaar

Managing Partner

Meer informatie

Gerard Ketelaar heeft jarenlange ervaring in executive search en leiderschapsprogramma’s. Zijn specialisatie is top executive plaatsingen in de zakelijke dienstverlening en technology/ICT.

Over een periode van 25 jaar bekleedde hij diverse leidinggevende posities in grote (internationale) organisatie.

Gerard is Board Member van de IMD International Search Group, een wereldwijk netwerk van Executive Search bureaus en lid van de European Council AESC.