quaestus-careers

AFSTUDEERSTAGEPLAATS MARKETING & COMMUNICATIE

In verband met de groei en verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een HBO / WO student Marketing & Communicatie welke zich in het laatste jaar van zijn / haar studie bevindt.

Je rol

We bieden je de kans om de tijdens je opleiding opgedane kennis van toepassing te brengen op de werkvloer, zowel op nationaal als internationaal niveau door middel van het opstellen en uitvoeren van een samen afgestemd en door je opleider goedgekeurd afstudeerproject. Hiernaast zul je je o.a. bezighouden met:

 • (Online) marketing / communicatie strategie ontwikkeling
 • Marketing Automation
 • Lead Nurtering
 • E-mailmarketing
 • Contentmarketing
 • Social Media marketing
 • Google Adwords
 • Google Analytics
 • Websitebeheer
 • SEO & SEA
 • Voorbereiden presentaties

Je wordt tijdens je afstudeertraject opgeleid en begeleid om gefaseerd steeds nauwer betrokken te raken bij grote en complexe trajecten, wordt medeverantwoordelijk voor alles wat komt kijken bij B2B Marketing & Sales campagnes en activiteiten, leert prioriteiten te stellen in een dynamische, commerciële en internationale omgeving en na afloop kun moeiteloos adequaat en professioneel improviseren wanneer de situatie daar om vraagt.

Je komt in een team van 4 personen terecht, waarvan je er zelf direct één bent. Je krijgt de ruimte om je afstudeerproject efficiënt en effectief vorm te geven en binnen dit team wordt je daarnaast de expert op het gebied van het analytische deel van de functie. Je bent goed met cijfers en gepassioneerd daar waar het gaat om data inzichtelijk maken en om op basis van deze data (op termijn) ook zelf advies uit te brengen binnen het team en nieuwe initiatieven in te brengen tijdens het wekelijks teamoverleg.

Je profiel

Je hebt bij voorkeur eerder ervaring opgedaan als Stagiair Marketing & Communicatie in een B2B omgeving en beschikt over een sterke persoonlijkheid, bent in staat de grenzen te bewaken.

Meerdere ballen in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen, meedenkend, nauwkeuring en dienstverlenend zijn key competenties. Discretie ten aanzien van gevoelige informatie is een must evenals een groot empathisch vermogen.

Je bent uitstekend in staat stap voor stap steeds zelfstandiger te werken maar werkt daarnaast graag samen binnen een team en hebt een pragmatische instelling. Dit in combinatie met goede communicatieve eigenschappen en een flinke dosis enthousiasme maken jou tot de ideale stagiair en bij goed gevolg wellicht zelfs nieuwe collega!

Lees meer in ons functieprofiel:

Functieprofiel Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie – Quaestus Executive Leadership (1)

Solliciteer

Ik reageer op de vacature voor *

Voornaam *

Achternaam *

Geslacht *

Geboortedatum (dd-mm-yy) *

Telefoonnummer *

E-mail *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Land *

Upload CV (max. 3mb) *

Upload begeleidende brief (max. 3mb) *

Opmerkingen

Velden aangeduid met een * (asterisk) zijn verplichte velden

 Accepteer hier de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.