content-marketeer

CONTENT MARKETEER

Quaestus groeit. Daarom openen we in Amsterdam (en we blijven in Den Bosch). We zoeken topprofessionals die zich verder willen ontwikkelen in Executive Search, Leadership Assessment en Leadership Development. Professionals die ons aanvullen, maar ons ook uitdagen, ons uit onze comfort zone durven halen, disruptive als ze zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van alle content marketing processen binnen Quaestus. Kijkend naar de doelgroepen waar de focus op ligt, zijn dit niet alleen (potentiële) opdrachtgevers maar ook kandidaten voor Executive Search en Leadership Assessment en Development. Zowel op tactisch als op operationeel vlak ben jij de expert. 

Samen met je collega’s binnen de afdeling Marketing & Sales en de bureau’s waarmee we samenwerken werk je aan het uitdenken en uitvoeren van de contentstrategie en kalender. In lijn met deze strategie en kalender verzorg je de social media posts, uiteraard gekoppeld aan ons marketing automation systeem zodat we de resultaten kunnen meten en vanuit deze data nog effectiever te werk kunnen gaan. 

Bekijk hier de volledige functiebeschrijving

Solliciteer

Ik reageer op de vacature voor *

Voornaam *

Achternaam *

Geslacht *

Geboortedatum (dd-mm-yy) *

Telefoonnummer *

E-mail *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Land *

Upload CV (max. 3mb) *

Upload begeleidende brief (max. 3mb) *

Opmerkingen

Velden aangeduid met een * (asterisk) zijn verplichte velden

 Accepteer hier de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.