Datascientist

DATASCIENTIST

Quaestus groeit. Daarom openen we in Amsterdam (en we blijven in Den Bosch). We zoeken topprofessionals die zich verder willen ontwikkelen in Executive Search, Leadership Assessment en Leadership Development. Professionals die ons aanvullen, maar ons ook uitdagen, ons uit onze comfort zone durven halen, disruptive als ze zijn.

Als Datascientist ben je een belangrijke schakel in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, uitbouwen en professionaliseren van alle dataprocessen bij Quaestus. Zo analyseer je grote datasets waarbij je meerdere bronnen aan elkaar koppelt en creëer je bijvoorbeeld voorspelmodellen die onze organisatie helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Of je gaat aan de slag met datamining en textmining en haalt zo nieuwe inzichten uit grote social media campagnes. 

Als millennial weet jij niet beter dan dat alles digitaal mogelijk is. Sales en marketing gaan hand in hand en bestaan voor jou uit online processen. Jij maakt succesvolle strategische digitale plannen en bent samen met je collega’s binnen het team Innovatie & Digitalisering verantwoordelijk voor de executie van deze digitale plannen. Jij verhoogt het digitale IQ van jezelf en die van Quaestus. 

Bekijk hier de volledige functiebeschrijving

Solliciteer

Ik reageer op de vacature voor *

Voornaam *

Achternaam *

Geslacht *

Geboortedatum (dd-mm-yy) *

Telefoonnummer *

E-mail *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Land *

Upload CV (max. 3mb) *

Upload begeleidende brief (max. 3mb) *

Opmerkingen

Velden aangeduid met een * (asterisk) zijn verplichte velden

 Accepteer hier de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.