• C-Level Executive Dialogue

Het is eenzaam aan de top. Quaestus is uw trusted partner.  

C-Level Executive Dialogue

C-Level Executive Dialogue is speciaal ontwikkeld voor het absolute topmanagement van de organisatie. Daar zijn drie redenen voor:

  • Bij C-Level leiders gaat het niet alleen om het persoonlijk leiderschap in de organisatie maar ook om (strategisch) leiderschap van de organisatie. Dit zijn twee geheel verschillende terreinen. Gaat het bij leiderschap in de organisatie vooral om het creëren van een Secure Base voor medewerkers, bij leiderschap van de organisatie gaat het om absorptievermogen, aanpassingsvermogen en ‘managerial wisdom’.
  • De problemen waar C-Level leiders mee te maken krijgen zijn in hoge mate complex met multi-stakeholder relaties, zowel binnen als buiten de organisatie.  Onderzoek wijst uit dat de persoonlijkheid van de CEO van invloed is op het innovatief vermogen van de organisatie.
  • C-Level leiders behoren tot de ‘elite’ van de organisatie en zijn daarmee uitermate zichtbaar en dus kwetsbaar. Het gaat daarbij niet alleen om persoonlijk kwetsbaarheid maar ook om politieke kwetsbaarheid.
  • Quaestus kent deze dynamiek als geen ander. Daarom heeft Quaestus voor top C-level een geheel persoonlijke maatwerk assessment ontwikkeld, dat uitgaat van een gezamenlijke diepe dialoog over de rol van de leider nu en/of in de toekomst.

Terugkoppeling geschiedt in de vorm van een persoonlijk document voor de deelnemer, die zelf beslist met wie hij of zij dit wenst te delen. Zo behouden de deelnemers maximale regie over het proces.

ROI-4@4x


Bekijk hier de whitepaper ‘innovatieve assessments’