<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Welkom bij Quaestus

Waar executive search en leiderschap consultancy samenkomen.

Maak een afspraak

Leadership Innovators

Quaestus is ontstaan vanuit de toenemende behoefte uit de markt naar een andere vorm van searchen naar executive talent. Een duurzamere oplossing met meer aandacht voor het selectieproces en de begeleiding van leiders. Zeker in deze wereld waar globalisering, digitale transformatie, geopolitieke en sociale veranderingen de agendapunten binnen de top bepalen. Dit is waarom Quaestus al in een vroeg stadium de combinatie heeft gemaakt tussen executive search en leiderschap consultancy. Om zo een aparte categorie te kunnen claimen binnen het executive leadership domein en om onze opdrachtgevers nog beter bij te kunnen staan.

Het is onze passie om organisaties te versterken met leiders die niet alleen vandaag maar ook morgen het verschil kunnen maken. Op een secure base manier, vanuit verbindend leiderschap. Waarom? Vanuit eigen ervaring kunnen we aantonen dat dit werkt. Door een secure base verbinding aan te gaan met jezelf én je omgeving creëer je een cultuur voor creativiteit, innovatie en groei. Het team van Quaestus bestaat uit een team van specialisten met ieder hun eigen expertise en sectorervaring.

Voor een overzicht van de branches waarin Quaestus actief is, klik op onderstaande button.

Naar de branches

Contact

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven dé aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens het scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.