<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Q Nieuws & Insights

Leader Career Crafting Programma

Steeds vaker komen wij in onze gesprekken in contact met executives die vragen hebben over hun loopbaan. Wij horen dan opmerkingen als: “Ik haal er niet meer de inspiratie en energie uit waar dat eerder wel het geval was”, of “Ik heb een zeer succesvolle loopbaan maar wil graag nog een keer een stap maken” en natuurlijk horen wij ook andere variaties.

Vaak heeft dat te maken met het teruglopen van de intrinsieke motivatie dan wel dat er minder strategische connectie is met de organisatie. Kortom men weet dat er iets moet veranderen, maar nog niet goed wat. 

 

Lees meer over Leader Career Crafting

Top Executive Course "Secure Base Leadership"

Hoe ontketen je het volledig potentieel van de mensen in je organisatie? Secure Base Leadership biedt het antwoord. Secure Base Leaders zorgen voor verbinding en vertrouwen, inspireren en dagen uit om verantwoorde risico's te nemen. Dit in combinatie met duidelijkheid in koers en een sterke band met hun medewerkers. Zo creëer je samen een cultuur voor innovatie en exponentiële groei.

Download de Top Executive Course SBL brochure

Q-insight: naar een Secure Base Boardroom

Maak kennis met de Quaestus Integrated Executive Search aanpak, voor een hogere en duurzamere slagingskans.

Download het Quaestus Executive Search Magazine

Quaestus en Luke Recruitment in actie voor Net4kids

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.