Quaestus en Luke Recruitment in actie voor Net4kids

Op maandag 16 april jl. vond de derde editie van de Net4kids Business Golfdag plaats. Vanuit Quaestus realiseren we ons dat een “secure base” en kans op een voorspoedige toekomst niet weggelegd is voor iedereen. Daarom dragen we dit mooie initiatief wat zich inzet voor opvang en educatie van kansarme straatkinderen al jaren een warm hart toe en waren we uiteraard weer present samen met onze zusteronderneming Luke Recruitment.

Het golfevent vond plaats op de Goyer Golf & Country club te Eemnes. Naast de 18 holes wedstrijd waaraan maar liefst 21 flights deelnamen, werden de deelnemers uitgedaagd met een putting wedstrijd én linkshandig diverse slagen onder begeleiding van de Iron Shirt of Golf professionals. We feliciteren de flight van Young Capital, bestaande uit Bram Bosveld, Patrick van der Spek, Ivo van Zuidam en Erik Nugteren, van harte met het winnen van de wedstrijd en daarmee de Secure Base Leadership Quick Scan welke we op maat met hen af zullen stemmen.

Samen met het team van Net4kids blikken we terug op een zonovergoten en zeer geslaagde golfdag met een totaalopbrengst van bijna € 50.000,- welke geheel ten goede zal komen aan opvang en educatie van de straatkinderen.

Wil je net als de Young Capital flight meer inzicht in je leiderschapsvaardigheden én meer weten over hoe je zelf en met je team “secure base” kan ondernemen? Neem dan contact op met ons kantoor. We wisselen graag van gedachten over hoe je zowel individueel als samen op inspirerende wijze het pad naar innovatie en exponentiële groei ontdekt!

Voor het volledige verslag van het event, ga naar https://www.pifworld.com/en/nonprofits/ro2igjCNPOs/profile/updates/dl9U3ujnr90/wat-een-opbrengst/profile

_DSC5967 _DSC5753