• Corporate Responsibility

    Net4Kids

  • Corporate Responsibility

    Hulphond.nl

Quaestus heeft vele talentvolle en kansrijke professionals begeleid en een wezenlijke bijdrage geleverd aan een voorspoedige toekomst. Helaas is talent niet voor iedereen een sleutel tot levenskansen. Vandaar dat Quaestus zich met passie inzet voor twee prachtige geëngageerde Nederlandse initiatieven: Hulphond Nederland en het internationaal opererende Net4kids. 

Net4kids

Vind jij het net als wij belangrijk dat er voor deze kinderen wordt gezorgd? Ga dan naar de site en klik op ‘Support’!

Hulphond.nl

Promotievideo voor Hulphond Nederland om de waarden van een hulphond te laten zien.

Net4Kids

Loek van den Boog – Oprichter Net4kids

Hulphond

Quaestus is warm sponsor en ambassadeur van Stichting Hulphond Nederland. Gerard Ketelaar is daarnaast al jaren actief bestuurslid.

De stichting is hét expertisecentrum voor het opleiden en inzetten van hulphonden voor zowel de medische als therapeutische zorg, heeft in de afgelopen 30 jaar veel ervaring opgedaan en is leidend onder de hulphondenscholen in Nederland. De stichting is toonaangevend in haar aanbod van verschillende soorten hulphonden en de wijze waarop zij deze professioneel ter beschikking stelt. De honden wordt tot 70 vaardigheden geleerd om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen. Dit zijn mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie, trauma’s als ook kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen, een geestelijke beperking of het Syndroom van Down.

Net4kids

Quaestus heeft vele talentvolle en kansrijke professionals begeleid en een wezenlijke bijdrage geleverd aan een voorspoedige toekomst. Helaas is talent niet voor iedereen een sleutel tot levenskansen. Vandaar dat Quaestus zich met passie inzet voor het prachtige Nederlandse, internationaal opererende, initiatief Net4kids.

Net4kids kan ook jouw steun hard gebruiken zodat we er samen voor kunnen zorgen dat kinderen in minder fortuinlijke situaties alsnog de kans krijgen op een betere toekomst. Door een tekort aan funding loopt de essentiële mobiele gezondheidszorg die Net4kids’ partner Watabaran aanbiedt aan Nepalese straatkinderen gevaar. Het niet kunnen voortzetten van het project zal de 8500 straatkinderen die Watabaran jaarlijks helpt ernstig treffen. Zij kunnen dan niet meer terecht voor hoognodige medicatie en verzorging en missen de liefde en aandacht die zij van de medewerkers krijgen, die hen stimuleren om het straatleven achter zich te laten. Om door te gaan met dit belangrijke werk zijn we samen met Net4kids hard opzoek naar nieuwe investeerders! De kinderen zijn ontzettend blij en dankbaar voor alle maten van ondersteuning die we aan hun kunnen geven.

Vind jij het net als wij belangrijk dat er voor deze kinderen wordt gezorgd? Ga dan naar de site en klik op ‘Support’!

Net4kids

Quaestus is zeer persoonlijk betrokken bij Net4kids: een Nederlands initiatief met een buitenlandse scope. Net4kids is een Business to Business platform voor impactvolle kinderhulp, waar concrete kinderhulpprojecten in Afrika & Azië direct en duurzaam verbonden worden aan projectinvesteerders. Net4kids gelooft in de kracht van delen en maakt charity concreet en zakelijk verantwoord. Bij Net4kids kies je zelf een passend hulpproject en krijg je 100 % transparantie over bestedingen en resultaten van jouw investering in kinderhulp. Deze kun je online volgen en delen middels een op maat gemaakte minisite; MyNet4kids.