• Partnerships

Ondernemen doe je samen. Samen is altijd sneller. Je komt er zeker verder mee in het behalen van je ambities. Quaestus werkt graag samen met partijen die ondernemen, vernieuwen en het vakgebied op de kaart zetten.

The world of Luke Recruitment
The world of Luke Recruitment

The world of Luke recruitment, zuster bedrijf

Luke werft en selecteert professionals voor vaste banen op HBO- en Academisch niveau voor topbedrijven in verschillende branches, waaronder FMCG, Agrifood, Chemicals/Pharma, Retail, Hightech, ICT, Industrie, zakelijke dienstverlening, overheid en semi-overheid.

Luke richt zich op de “people that build our future”, gepassioneerde en daadkrachtige Lukers die werken aan duurzame, succesvolle organisaties. Luke haalt deze professionals uit de markt, bindt ze en plaatst ze bij de juiste opdrachtgever. Zo maakt Luke de perfecte match tussen de cultuur en het beoogde resultaat van de opdrachtgever enerzijds en het talent en de competenties van de professional anderzijds.

IMD International Search Group, Partner

Op basis van de toegenomen internationale talentvraagstukken vanuit de markt, heeft Quaestus zich de afgelopen jaren zeer sterk georganiseerd door zich als een van de leading agencies te verbinden aan het wereldwijde IMD netwerk. Dit stelt ons in staat multi-country vraagstukken efficiënt en effectief in te vullen.

IMD International Search Group, bestaat uit 40 search bedrijven in 25 landen die samenwerken op het gebied van knowledge sharing, clien tcases, search opdrachten en leadership development.

Gerard Ketelaar is zeer actief betrokken bij de IMD International Search Group operatie door zijn plaats in de IMD Board of Directors.

Association of Executive Search Consultants, lid

De Association of Executive Search Consultants (AESC) is de wereldwijde beroepsvereniging voor de retained Executive Search en Leadership Consulting industrie. De AESC bevordert de hoogste normen in de retained Executive Search en LeadershiC consultancy via de door de industrie erkende “Code of Ethics” and “Professional Practice Guidelines”.

Quaestus staat voor kwaliteit en geloof in de retained Executive Search benadering. Daarom zijn wij overtuigd actief lid van de AESC. Wij werken op exclusieve basis wat betekent dat wij al onze kennis, data en assessment methoden inzetten om in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, de best passende persoon voor de baan te vinden.

Sales Management Association, samenwerking

Sinds 1971 is de Sales Management Association (SMA) dé beroepsvereniging voor Sales professionals op elk niveau. Vijf bedrijven staken destijds de koppen bij elkaar om het Salesvak te professionaliseren. De bedrijven die aan de wieg stonden van het oprichten van de SMA waren Heineken, Nutricia, Nestlé, Douwe Egberts en Unilever. Hiermee bestaat de SMA inmiddels al meer dan 40 jaar en is het daarmee één van de oudste vakverenigingen van Nederland.

“De SMA is zeer blij met de reeds langjarige samenwerking met Quaestus. In dit partnership vervult men op voortreffelijke wijze elk jaar de selectie van de Commercieel Directeur van het jaar. Door de gedegen manier waarop het proces van de kandidaatsselectie is samengesteld, brengt Quaestus ieder jaar drie kandidaten op het podium tijdens het Sales Event, waar de SMA mee voor de dag kan komen.”
Coen Bos, voorzitter SMA

PiCompany, samenwerking

PiCompany verbindt de ambitie van organisaties aan de prestaties van medewerkers. Door het implementeren van kwalitatief hoogwaardige e-HRM oplossingen op het gebied van Performance Management, Leiderschap, Competentieontwikkeling en (pre-) selectie realiseert PiCompany zichtbaar en direct business resultaat. Mensgerichtheid combineren met meetbaarheid is hierbij het hart van haar concepten. PiCompany is onderdeel van HRD-adviesbureau GITP. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van ‘High touch en Hightech’ oplossingen aan voor de Nederlandse HRD-markt.

Harver, deelneming

Als een organisatie wil groeien, moeten haar mensen groeien. Talent Management is daarmee in hoge mate bepalend voor organisatiesucces. Harver bundelt expertise in HR, psychologie, assessments, servicedesign, en digitale innovatie. Het is de kracht van Harver is dat ze met een frisse blik naar mensen en organisaties kijkt. Van hieruit ontwerpt, bouwt en implementeert Harver vernieuwende en gebruiksvriendelijke Talent Managementoplossingen die individuen en organisaties helpen groeien.

StartupBootcamp HighTechXL, samenwerking

Startupbootcamp HighTechXL is de high-tech accelerator in Europa, opererend vanuit Eindhoven, ‘s werelds toonaangevende regio voor innovatie, met specialistische kennis in meer dan 8 disruptive technologie gebieden. Met een sterke netwerk van partners zoals Philips, NXP, EY en de High Tech Campus, is de organisatie in staat om uw hightech bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Door uw organisatie te voorzien van de expertise van meer dan 150+ mentoren, zal de groei van uw bedrijf versnellen.

Team Relocations, samenwerking

Team Relocations is gespecialiseerd in wereldwijde mobiliteitsvraagstukken. Dit gaat verder dan de fysieke verhuizing – Team denkt mee met aanvragen van de nodige Visa & Immigratie, helpt bij het vinden van de juiste woning en school. Kortom, Team ontzorgt van start tot finish wanneer medewerkers uitgezonden worden naar een buitenlandse vestiging. Dankzij onze samenwerking kan Quaestus een nóg betere dienstverlening aanbieden wanneer het gaat om functies in het buitenland. Expats zijn bij Quaestus en Team aan het juiste adres.

“Leiderschap begint bij zelf-bewustzijn” Professor Bill George | Harvard Business School

De Motivation Factor vragenlijsten en programma’s bieden bewustzijn, inzichten en praktische handvatten om je als individu in staat te stellen controle en verantwoordelijkheid te nemen over je eigen motivatie.
Op grond van recent hersenonderzoek, weten we dat onze motivatie geworteld is in onze individuele behoeften en talenten. In persoonlijke veranderings- en ontwikkelingsprocessen, is het absoluut noodzakelijk om je aandacht te richten op wat jou naar je doelen drijft en het is even zo belangrijk om te weten wat je zou moeten vermijden om maximaal gemotiveerd te blijven. Met deze kennis, kan je vastberaden en gefocust werken aan je motivatie en aanpassingsvermogen.

De Motivation Factor is de perfecte keuze als je motivatie voorrang wil geven. Maar ook, als je als leider geconfronteerd wordt met uitdagingen zoals achterblijvende resultaten van jouw teams, startende (project) teams, interpersoonlijke conflicten en onrust, wandelgang discussies, nieuwe managers issues, team dynamiek situaties etc. Motivation Factor’s assessments en 1-dag programma’s kunnen dan het verschil maken.