research-consultant

RESEARCH CONSULTANT

Quaestus groeit. Daarom openen we in Amsterdam (en we blijven in Den Bosch). We zoeken topprofessionals die zich verder willen ontwikkelen in Executive Search, Leadership Assessment en Leadership Development. Professionals die ons aanvullen, maar ons ook uitdagen, ons uit onze comfort zone durven halen, disruptive als ze zijn.

Als Research Consultant ben je volledig verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van search opdrachten. Je werk is afwisselend omdat je aan verschillende procedures tegelijk werkt, in samenwerking met verschillende collega’s. 

Je gaat procesmatig te werk en beheert het search-proces zelfstandig. Je gaat samen met je betrokken collega’s op intake bij de opdrachtgever en stelt aan de hand hiervan het functieprofiel en de search op. Je brengt de markt in kaart, zoekt actief naar kandidaten via LinkedIn en eigen netwerk en beoordeelt binnen-komende sollicitaties. Je bent verantwoordelijk voor de benadering en het eerste contact met kandidaten alsmede voor de telefonische interviews. Als Research Consultant werk je nauw samen met de Executive Search Consultant om uiteindelijk de beste kandidaat voor een functie te vinden. 

Bekijk hier de volledige functiebeschrijving

Solliciteer

Ik reageer op de vacature voor *

Voornaam *

Achternaam *

Geslacht *

Geboortedatum (dd-mm-yy) *

Telefoonnummer *

E-mail *

Straat en huisnummer *

Postcode en woonplaats *

Land *

Upload CV (max. 3mb) *

Upload begeleidende brief (max. 3mb) *

Opmerkingen

Velden aangeduid met een * (asterisk) zijn verplichte velden

 Accepteer hier de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.