<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Quaestus, voor de hoogste standaard binnen ons vakgebied

Over de Association of Executive Search Consultants

De Association of Executive Search Consultants (AESC) is de wereldwijde beroepsvereniging voor de retained executive search en leadership consulting industrie. De AESC bevordert de hoogste normen via de door de industrie erkende “Code of Ethics” and “Professional Practice Guidelines”. Quaestus staat voor kwaliteit en is overtuigd van de kracht van deze benadering. Daarom zijn wij overtuigd en actief lid van de AESC. Wij werken op exclusieve basis wat betekent dat wij al onze kennis, data, assessment en development methoden inzetten om een waardevolle, duurzame bijdrage te leveren aan het versterken van leiderschap aan de top.

Ontdek meer over de toegevoegde waarde van ons AESC partnership

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.