<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Leadership Development

Secure Base Leadership is de rode draad

Quaestus gelooft dat deze wereld behoefte heeft aan Secure Base Leaders. Leiders die een veilige en verbindende basis kunnen creëren en van daaruit potentieel losmaken in plaats van op slot zetten met druk. Een positieve mind's eye, verbindend zijn naar mensen en consistentie in acties staan hierbij centraal. Onze leiderschapsontwikkelingsprogramma’s, coaching trajecten en incompany trainingen helpen organisaties het verschil te maken.

1.

C-level coaching

Leiderschaps- en talentontwikkeling is per definitie situationeel en vraagt dan ook om maatwerk. Bij C-level leiders gaat het niet alleen om persoonlijk leiderschap in de organisatie maar ook om het strategisch leiderschap van de organisatie. De uitdagingen waar C-level leiders mee te maken krijgen zijn in hoge mate complex. Deze leiders behoren tot de absolute top van de organisatie. Daardoor zijn zij daarmee uitermate zichtbaar en kwetsbaar. Quaestus is als geen ander bekend met deze dynamieken en helpt top executives zich staande te houden en juist kansen te creëren te midden van al die dilemma's.

2.

Team Effectiveness

Als top executive ben je bekend met de dynamiek binnen de top: de beslissingen zijn complex, afbreukrisico’s groot en de belangen aanzienlijk. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is strategisch leiderschap nodig, leiderschap in en van de organisatie. Quaestus helpt bij het optimaliseren van de onderlinge dynamieken en in het maximaliseren van de top team effectiviteit. Teams in staat stellen om betekenisvolle zaken gedaan te krijgen, dat is waar onze strategische interventies zich op richten. Deze aanpak ondersteunt leiders en hun teams in het ontwikkelen en realiseren van hun strategie en visie. Dit op een manier die direct een positieve uitwerking heeft op de (financiële) performance van de organisatie.

3.

Leadership Development Programs

Secure Base Leadership is het leiderschap van de toekomst. Het gaat hier om het creëren van een leiderschapsomgeving waarin medewerkers ruimte en vertrouwen krijgen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en verantwoorde risico’s durven te nemen. Deze benadering en leiderschapsstijl vormt de basis voor onze open Circles en onze op maat in te richten leadership development incompany programma's voor de top van de organisatie. De Circle bijeenkomsten zijn functiespecifiek voor o.a. CEO, CFO en CHRO. Samen brengen we de casuïstiek in kaart, stellen doelen en zorgen we ervoor dat deze behaald worden en behouden blijven. Het resultaat: een cultuur voor innovatie en exponentiële groei met als gevolg een hogere ROI en een high performance organisatie.

Onze visie op Secure Base Leadership, gebundeld.

Meer weten over onze visie op leiderschap en hoe een Secure Base Leader bij kan dragen aan de financiële en mentale groei van de organisatie? Download dan hier onze whitepaper 'Secure Base Leadership'.

Download de whitepaper 'Secure Base Leadership'

Secure Base Leader worden?

Geïnteresseerd in het Secure Base Leadership gedachtengoed? Zelf de handvatten aangereikt krijgen om een volwaardig Secure Base Leader te worden? Download dan nu de Top Executive Course brochure, een unieke open leergang om je leiderschap verder te ontwikkelen. Liever 1-1 begeleiding? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten, zij nemen graag de opties met je door.

Download the Top Executive Course SBL brochure [Dutch version]

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.