<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Leadership & Team Development

Onze ontwikkelingsprogramma’s, coaching trajecten en incompany trainingen helpen het verschil te maken.

Persoonlijk contact

Onze programma's

Quaestus gelooft dat deze wereld behoefte heeft aan Secure Base Leaders. Leiders die een veilige en verbindende basis kunnen creëren en van daaruit potentieel losmaken in plaats van op slot zetten met druk. Een positieve mind's eye, verbindend zijn naar mensen en consistentie in acties staan hierbij centraal.

Meer informatie

Q Magazine: Leadership & Team Development

In dit Q magazine nemen we je mee in de wereld van Secure Base Leadership, onze leiderschapontwikkelingsprogramma's en onze programma's die voor een diepe cultuurverandering of een unieke teambeleving zorgen.

Programma: Top Executive Course

De Top Executive Course is bedoeld voor leiders in C-level posities, management- en directiefuncties. Met deze course word je de voortrekker die jezelf en het leiderschap in de organisatie naar een hoger plan tilt. 

Hoe kunnen we helpen?

Op zoek naar een geschikte en op maat gemaakte training, coaching sessie of uitgebreid leiderschapsprogramma? Wij denken graag met je mee. Onze ervaring zorgt ervoor dat we goed weten wat er op leiderschapsgebied nodig is. Zowel op persoonlijk- als op organisatieniveau.
Neem contact op met Quaestus