<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Onze expertise, niet beperkt tot één branche

In de afgelopen twintig jaar hebben we meer dan 1500 functies op topposities vervuld in diverse branches. En met succes: we onboarden de kandidaat in de organisatie en de organisatie in de kandidaat. Standaard. Onderzoek wijst uit dat de mate van verbondenheid met de organisatie, haar doelstellingen en het team bij nieuw aangestelde leiders die onboarding hebben genoten significant hoger is. Ook blijven zij bewezen langer en succesvoller aan de organisatie verbonden. Reden van dit succes: onze Executive Search aanpak. High tech, high touch.

Meer over Executive Search

It's Family Affair

Familiebedrijven. Waar relationele en hiërarchische aspecten elkaars pad blijven kruisen. Waar het vaak een uitdaging is om bedrijfs- en familiebelangen om te buigen naar een gemeenschappelijk belang met een win-win voor alle betrokkenen.

Quaestus is als geen ander bekend met deze dynamiek en aanverwante zaken zoals opvolging en continuïteit. Zowel op executive search en assessment gebied, als op cultuur, gedrag en de benodigde leiderschapsstijl begrijpen we als geen ander wat in welke situatie nodig is om het familiebedrijf voort te kunnen blijven zetten.

 

Private Equity

Private Equity organisaties: waar ondernemerschap, innovatie, marktleiderschap, groei en duurzame performance voorop staan als het gaat om de portfoliobedrijven. Binnen deze organisaties en met het oog op de (nieuw) te varen koers en ROI is goed leiderschap key.

Als Leadership Innovator en altijd bezig met tomorrow’s solution, weet Quaestus als geen ander wat nodig is om de ambitieuze doelstellingen van de portfoliobedrijven en hun investeerders waar te maken.

 

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.