<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Branches en sectoren

We zijn er voor elk bedrijf dat hun performance wil verbeteren door het vinden, beoordelen en ontwikkelen van leiders. Benieuwd naar onze ervaringen?

Persoonlijk contact

Food, Agri & Horti

Of het nu gaat om het vinden van een CEO voor een voedselproductiebedrijf, het versterken van teams in de agrarische sector of het coachen van opkomende leiders in de tuinbouw. 

Meer over deze sectoren
shutterstock_142601641 AGRI

IT

Goede leiders in de IT zorgen voor de juiste strategische besluitvorming én koers in innovatie en zijn een anker voor hun team. Kennis is van belang, maar bovenal brengen zij synergie, efficiëntie en duurzaamheid, waardoor organisaties op succesvolle wijze hun doelen kunnen realiseren.

Meer over deze sector
shutterstock_422528992-Q-IT-tech

Energie

Energieleiders staan voor de uitdaging hun organisaties kosteneffectiever en innovatiever te maken en tegelijkertijd snelle veranderingen in technologie, geopolitiek en het sentiment van belanghebbenden op te vangen. Dit vereist nieuw en ander leiderschap. Dit vraagt om Secure Base Leadership. 

Meer over deze sector
shutterstock_1309895221-1-Q-energie

Retail

Nieuwe technologieën, optimale omnichannel-ervaringen, milieu- en gezondheidsbewustheid; de retailsector blijft in beweging. Passend leiderschap is hierin essentieel. 

Meer over deze sector
Retail branche

Handel & Logistiek

We weten wat er speelt en wat er van leiders in deze sectoren gevraagd wordt. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe CEO, het versterken van samenwerking binnen teams of de juiste coaching van directieleden.

Meer over deze sectoren
shutterstock_447486787-2-Q-logistiek

(Maak)industrie

Onze kennis van, en netwerk binnen deze sector zorgt dat wij getalenteerde leiders weten te vinden en bedrijven kunnen helpen bij het bouwen van sterke teams.

Meer over deze sector
shutterstock_660540802-Q-industrie

Professional Services

Quaestus is al jarenlang actief binnen de zakelijke dienstverlening en staat een groot aantal vooraanstaande organisaties, maar ook de boutique bedrijven binnen deze sector met veel plezier en enthousiasme bij in het versterken van hun leiderschap. We begrijpen als geen ander dat het in deze sector draait om investeren in het menselijk kapitaal. Met de front leaders die we bemiddelen en begeleiden creëren we een unieke secure base omgeving binnen organisaties en teams en van daar uit ruimte voor creativiteit, innovatie en groei, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau.

Lees het interview met de HR Director van Baker McKenzie
shutterstock_260462639 Prof SERVICES

Onze expertise, niet beperkt tot één branche

In de afgelopen twintig jaar hebben we meer dan 1500 functies op topposities vervuld in diverse branches. En met succes: we onboarden de kandidaat in de organisatie en de organisatie in de kandidaat. Standaard. Onderzoek wijst uit dat de mate van verbondenheid met de organisatie, haar doelstellingen en het team bij nieuw aangestelde leiders die onboarding hebben genoten significant hoger is. Ook blijven zij bewezen langer en succesvoller aan de organisatie verbonden. Reden van dit succes: onze mensgerichte én datagedreven Executive Search aanpak.

Meer over Executive Search

Familiebedrijven

Waar relationele en hiërarchische aspecten elkaars pad blijven kruisen. Waar het vaak een uitdaging is om bedrijfs- en familiebelangen om te buigen naar een gemeenschappelijk belang met een win-win voor alle betrokkenen. Quaestus is als geen ander bekend met deze dynamiek en aanverwante zaken zoals opvolging en continuïteit. Zowel op executive search en assessment gebied, als op cultuur, gedrag en de benodigde leiderschapsstijl begrijpen we als geen ander wat in welke situatie nodig is om het familiebedrijf voort te kunnen blijven zetten.

Maak een afspraak
FvD-Quaestus-LR-5646-hoofd-1

Private Equity

Waar ondernemerschap, innovatie, marktleiderschap, groei en duurzame performance voorop staan als het gaat om de portfoliobedrijven. Binnen deze organisaties en met het oog op de (nieuw) te varen koers en ROI is goed leiderschap key.
Als Leadership Innovator en altijd bezig met tomorrow’s solution, weet Quaestus als geen ander wat nodig is om de ambitieuze doelstellingen van de portfoliobedrijven en hun investeerders waar te maken.

Maak een afspraak
FvD-Quaestus-LR-FILE609-cropped