<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Onze partners

Ondernemen doe je niet alleen. We werken graag samen met partijen die ons uitdagen, aanvullen en versterken. Sámen de weg naar innovatie en het realiseren van je ambities bewandelen is niet alleen prettiger, ook sneller.

Persoonlijk contact

Luke Recruitment

We zijn trots op het succes van onze dochteronderneming Luke. Al ruim 10 jaar een partner en expert op het gebied van werving & selectie voor vaste en interim functies op HBO- en Academisch niveau bij toonaangevende bedrijven. Onderscheidend. Omdat ze een slimme digitale omgeving combineren met hun eigen kennis en kunde.

Connecting people and companies who dare to grow.

Ontmoet Luke
Luke - dare to grow

Sales Management Association

Sinds 1971 is de Sales Management Association (SMA) dé beroepsvereniging voor Sales professionals. Vijf bedrijven - Heineken, Nutricia, Nestlé, Douwe Egberts en Unilever - staken destijds de koppen bij elkaar om het Salesvak te professionaliseren. De SMA biedt haar circa 1.750 leden niet alleen kennisuitwisseling en professionalisering van het salesvak, maar organiseert jaarlijks ook vele spraakmakende evenementen en verkiezingen.

Meer over SMA
sma website Q-1

Motivation Factor

De Motivation Factor vragenlijsten en programma’s bieden bewustzijn, inzichten en praktische handvatten om je als individu in staat te stellen controle en verantwoordelijkheid te nemen over je eigen motivatie. De perfecte keuze als je motivatie voorrang wil geven. Maar ook als je als leider geconfronteerd wordt met uitdagingen zoals achterblijvende resultaten van je teams, interpersoonlijke conflicten en onrust, nieuwe manager issues en team dynamiek situaties.

Meer informatie
shutterstock_447034384-1

HighTechXL

HighTechXL is gedreven om high performance teams van ondernemers en tech talenten te bouwen rondom de meest geavanceerde technologiën ter wereld, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot snel groeiende, deep-tech organisaties. Met specialistische kennis in meer dan 8 disruptive technologie gebieden, een sterk netwerk van innovatiepartners zoals Philips, NXP, EY en de High Tech Campus, is de organisatie in staat om high tech bedrijven naar het volgende niveau te brengen.

Naar de website
wolken web-1

Team Relocations | SIRVA

Gespecialiseerd in wereldwijde mobiliteitsvraagstukken. Verder dan de fysieke verhuizing. Ze denken mee met aanvragen van de nodige visa & immigratie documenten en helpen bij het vinden van de juiste woning. Kortom, ze ontzorgen van start tot finish wanneer medewerkers zich gaan vestigen in het buitenland. Deze samenwerking stelt ons in staat om een nóg betere dienstverlening aan te bieden bij internationale bemiddelingsvraagstukken.

Meer over SIRVA
Weg q-web

NCD

Nederlandse vereniging van commissarissen & directeuren (NCD) is het platform voor leiders en toezichthouders van het brede bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties voornamelijk in Nederland. Commissarissen en toezichthouders, leiders en directeuren kunnen zich bij NCD ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. De leden kunnen moeilijke vraagstukken in een person-to-person omgeving bespreken dankzij de Chatham House Rule. Door het samenbrengen van de expertise van NCD en Secure Base Leadership creëren we een vruchtbare voedingsbodem voor toekomstgericht leiderschap.

Meer over NCD
ncd beeld