<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Partnership

Luke Recruitment Innovators

Dochteronderneming van Quaestus

We zijn trots op het succes van Luke. Al ruim 10 jaar een partner en expert op het gebied van werving & selectie op maat voor vaste banen op HBO- en Academisch niveau voor topbedrijven in verschillende branches.

In de wereld van Luke Recruitment begint een succesvolle match met een inspirerende ontmoeting. Dat is het vertrekpunt van elke zoektocht naar een nieuwe functie of nieuwe collega. Met telkens als doel: de best passende match om langdurig bij elkaar te blijven.

Dat is mensenwerk. Aangevuld met slimme technologie. Die combinatie is succesvol. Luke helpt opdrachtgevers aan beter talent door middel van haar eigenwijze methodische selectie. De persoonlijke benadering, multichannel aanpak, branchefocus en brede assessment methodes zijn daarbij zeer effectief gebleken. Luke Recruitment brengt zo professionals en opdrachtgevers samen met een sterke focus op Agri & Food, Retail, Professional Services, ICT & Innovation en Logistics. 

De recruitment consultants van Luke beschikken over brede vakkennis en een sterk netwerk. Vanuit de kantoren in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam leggen zij waardevolle verbindingen tussen werkgevers en kandidaten. Simpel gezegd: de juiste persoon op de juiste plek. Deze plekken zijn uitdagende mid-career functies bij toonaangevende bedrijven in heel Nederland.

Ontmoet Luke

Sales Management Association

Sinds 1971 is de Sales Management Association (SMA) dé beroepsvereniging voor Sales professionals op elk niveau. Vijf bedrijven staken destijds de koppen bij elkaar om het Salesvak te professionaliseren. De bedrijven die aan de wieg stonden van het oprichten van de SMA waren Heineken, Nutricia, Nestlé, Douwe Egberts en Unilever. Hiermee bestaat de SMA inmiddels al bijna 50 jaar en is het daarmee één van de oudste vakverenigingen van Nederland. 

“De SMA is zeer blij met de jarenlange samenwerking met Quaestus. In dit partnership ondersteunt het Quaestus team op voortreffelijke wijze elk jaar de selectie van de Commercieel Directeur van het Jaar. Door de gedegen manier waarop het proces van de kandidaatsselectie is samengesteld, de verdiepingsslag die hierbij gemaakt wordt op leiderschapsgebeid, begeleidt Quaestus ieder jaar drie kandidaten naar het podium tijdens Hét Sales Event, respresentatief voor het Sales vak.” Eiso Bleeker, Verenigingsdirecteur SMA. 

Ontdek meer over SMA

PiCompany

PiCompany verbindt de ambitie van organisaties aan de prestaties van medewerkers. Door het implementeren van kwalitatief hoogwaardige e-HRM oplossingen op het gebied van Performance Management, Leiderschap, Competentieontwikkeling en (pre-) selectie realiseert PiCompany zichtbaar en direct business resultaat. Mensgerichtheid combineren met meetbaarheid is hierbij het hart van haar concepten. PiCompany is onderdeel van HRD-adviesbureau GITP. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van ‘High touch en Hightech’ oplossingen aan voor de Nederlandse HRD-markt. PiCompany is een vertrouwde kennispartner van Quaestus en deelt onze passie voor innovatie, het optimaliseren van de klantbeleving en versterken van executive talent. 

Bezoek de PiCompany website

Harver

Harver transformeert het digitale kandidaat selectieproces in een optimale beleving voor zowel recruiters, hiring managers als kandidaten. De data helpt recruiters om kandidaten aan functies te matchen zonder dat vooroordelen een rol spelen in de besluitvorming. Daarnaast biedt Harver pre-employment assessment software voor recruitment op grote schaal. 

Kortom: digitale transformatie voor een snellere, gevalideerde en objectieve vorm van recruitment en talentselectie met een kwalitatief hoog, bias-free en duurzaam resultaat.  

Harver realiseert zich dat wanneer een organisatie wil groeien, zij haar mensen moet laten groeien. Talent management is daarmee in hoge mate bepalend voor het succes van de organisatie. Harver bundelt expertise in HR, psychologie, assessments, service design en digitale innovatie.

Het is de kracht van Harver is dat ze met een frisse blik naar mensen en organisaties kijkt. Van hieruit ontwerpt, bouwt en implementeert Harver vernieuwende en gebruiksvriendelijke talent managementoplossingen die individuen en organisaties helpen groeien.

Maak kennis met Harver

Motivation Factor

“Leiderschap begint bij zelf-bewustzijn” Professor Bill George | Harvard Business School

De Motivation Factor vragenlijsten en programma’s bieden bewustzijn, inzichten en praktische handvatten om je als individu in staat te stellen controle en verantwoordelijkheid te nemen over je eigen motivatie. Op grond van recent hersenonderzoek, weten we dat onze motivatie geworteld is in onze individuele behoeften en talenten. In persoonlijke veranderings- en ontwikkelingsprocessen, is het absoluut noodzakelijk om je aandacht te richten op wat jou naar je doelen drijft en het is even zo belangrijk om te weten wat je zou moeten vermijden om maximaal gemotiveerd te blijven. Met deze kennis, kan je vastberaden en gefocust werken aan je motivatie en aanpassingsvermogen.

Motivation Factor is de perfecte keuze als je motivatie voorrang wil geven. Maar ook als je als leider geconfronteerd wordt met uitdagingen zoals achterblijvende resultaten van je teams, startende (project) teams, interpersoonlijke conflicten en onrust, wandelgangdiscussies, nieuwe manager issues, team dynamiek situaties etc. Motivation Factor’s assessments en 1-dag programma’s kunnen dan het verschil maken.

Meer informatie over Motivation Factor vind je hier

HighTechXL, a home for innovation

Het team van HighTechXL is gedreven om high performance teams van ondernemers en tech talenten te bouwen rondom de meest geavanceerde technologiën ter wereld, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot snel groeiende, deep-tech organisaties. Dit vanuit een open cultuur waar diversiteit gestimuleerd en omarmd wordt vanuit de overtuiging dat diversiteit cruciaal is voor het succes van elke start-up.

Wanneer een onderneming de 1e fase ontgroeit, wordt deze in verbinding gebracht met de benodigde investeerders en mentoren om zich te ontwikkelen tot levensvatbare, succesvolle bedrijven. Aan HighTechXL zijn meer dan 150 mentoren verbonden, de organisatie werkt samen met multinationals in Europa en China en heeft een sterk netwerk.

Opererend vanuit Eindhoven, ‘s werelds toonaangevende regio voor innovatie, is HighTechXL dé high-tech accelerator in Europa. Met specialistische kennis in meer dan 8 disruptive technologie gebieden, een sterke netwerk van innovatiepartners zoals Philips, NXP, EY en de High Tech Campus, is de organisatie in staat om high tech bedrijven naar het volgende niveau te brengen.

Ontdek HighTechXL

Team Relocations

Team Relocations is gespecialiseerd in wereldwijde mobiliteitsvraagstukken. Dit gaat verder dan de fysieke verhuizing. Team Relocations denkt mee met aanvragen van de nodige visa & immigratie documenten, helpt bij het vinden van de juiste woning en school. Kortom, Team Relocations ontzorgt van start tot finish wanneer medewerkers zich gaan vestigen in het buitenland. Onze samenwerking met Team Relocations stelt ons in staat om een nóg betere dienstverlening aan te bieden bij internationale bemiddelingsvraagstukken. Expats zijn bij Quaestus en Team Relocation aan het juiste adres.

Maak kennis met Team Relocations