<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Executive Search

Quaestus vindt en bemiddelt de beste en meest 'secure base' leiders uit de markt. De succesfactor van onze methode? Onze mensgerichte én datagedreven aanpak.

Persoonlijk contact

We zijn gedreven een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van organisaties en het versterken van leiderschap.

We begrijpen de dynamiek binnen de top als geen ander, zijn een sparringpartner en begeleiden organisaties tijdens elke fase van het search proces.

Wil je graag direct contact?

Onze aanpak

Meer informatie

Q Magazine: Executive Search

De continu veranderende wereld vraagt om Secure Base Leaders. Wat hebben ze gemeen? Hoe vind je ze? Hoe selecteer je ze? En hoe kom je tot een secure base organisatie? Lees het in ons magazine.

Whitepaper: Dobbelen of Selecteren

Onderzoek toont aan dat het reguliere selectieproces van interview + CV onbetrouwbaar is bij het meten van talent: teveel factoren kunnen het beeld vertroebelen. Dat kan en moet anders. Ontdek hoe in dit whitepaper

Hoe kunnen we helpen?

De zoektocht naar een nieuwe leider brengt veel uitdagingen en mogelijke risico's met zich mee. Onze ervaring zorgt ervoor dat we goed weten wat er op leiderschapsgebied nodig is. Zowel op persoonlijk- als op organisatieniveau. Daarnaast maken ons netwerk én datagedreven oplossingen deze zoektocht eenvoudiger.
Neem contact op