<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Governance Services

Toezicht houden. Het klinkt zo duidelijk, maar zelden is 'helder' ook daadwerkelijk eenvoudig. Het vraagt om teamwork en een geoliede dynamiek in de Board.

Persoonlijk contact

Meer dan toezicht houden

Toezichthouders van nu doen hun werk in een wereld die onderhevig is aan snelle verandering. Met behoeftes en wereldwijde uitdagingen die continu om aandacht vragen. Dealen met dit kaliber vraagstukken vergt meer dan toezicht houden alleen.

De complexiteit tackelen, roept om een Board die begrijpt wat nodig is én die bereid is om daarin zelf ook stappen te zetten. 

Wil je graag direct contact?

RvC Reflection Circle

De RvC Reflection Circle brengt gelijkgestemden bij elkaar met als doel meer over onszelf te leren door elkaars dilemma’s en ervaringen te delen. Om vervolgens tot een betere boardroomdynamiek te komen waar krachten worden gebundeld en organisatiedoelen behaald. 

Begeleiding bij zelfevaluatie

Iedere RvC is onderhevig aan periodieke zelfevaluatie. Formeel is deze goed geregeld, maar hoe zit het met belangrijke aandachtspunten zoals zelfkennis, reflectie en de dynamiek? Wij begeleiden RvC leden in dit proces wat bijdraagt aan een zekere objectivering van bevindingen.

Toe aan een nieuwe functie?

Loopt je termijn van je toezichthoudende rol bijna af? Laat het ons weten.
We denken graag met je mee over welke uitbreiding op het portfolio bij je past of betrekken je bij de vacatures die we hebben.

Meer over Executive Search

Hoe kunnen we helpen?

Wil je sparren over de juiste vervolgstap? Wil je jezelf als commissaris graag ontwikkelen? Of zoek je naar advies op het gebied van Governance? Wij denken graag met je mee.
Neem contact op