<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Quaestus Governance Services

Sometimes it’s lonely in the Board of Supervisors…

Maak een afspraak
shutterstock_1332560456-1

Lonely aan de top? Het hoeft niet.

Toezichthouders van nu doen hun werk in een wereld die onderhevig is aan snelle verandering. Met behoeftes en wereldwijde uitdagingen die continu om aandacht vragen. We noemen even snel digitalisering, geopolitiek en klimaateisen en toen was daar ook nog plotsklaps de bom COVID-19. 

Dealen met dit kaliber vraagstukken vergt meer dan toezichthouden alleen. De complexiteit tackelen, roept om een Boardroom die begrijpt wat nodig is en die bereid is om daarin zelf ook stappen te zetten. Om uiteindelijk een organisatie te besturen die tsunami’s beter kan doorstaan en die de veerkracht voelt tintelen.

Wat biedt Quaestus Governance Service?

Adviesorgaan - Governance

Adviesorgaan RvC

De unieke gedragsdynamiek in de Boardroom is, durven we te zeggen, een categorie apart. Als organisatiespecialist voor de top van bedrijven hebben we hiervan in meer dan 20 jaar ons speciale visitekaartje gemaakt. Omdat we geloven in de kracht van een veilige Boardroom.

De kneepjes daarvan zijn onze eigen specifieke kennis en kracht. Onze professionals zijn zeer ervaren adviseurs op het gebied van Leadership & Team Development, Coaching en Assessment.

Maak een afspraak

Zelfanalyse - Governance

Zelfevaluatie RvC

Iedere RvC is onderhevig aan periodieke zelfevaluatie. Formeel is deze goed geregeld, maar hoe zit het met misschien nog wel belangrijkere aandachtspunten als emotionele intelligentie, persoonlijkheid en de onderlinge dynamiek die in elke Board woedt?

Durven we ons ook tegen die meetlat te houden? Voor een kraakhelder beeld van het eigen functioneren is het noodzaak om in deze ‘onderstroom’, de minder bewuste processen, te duiken. Zelfevaluatie tot in de essentie, de tool naar eenheid.

Download brochure

reflectie - Governance

RvC Reflection Circle

Toezichthouden. Het klinkt zo duidelijk, maar zelden is helder ook daadwerkelijk eenvoudig. RvC-leden boksen voortdurend met de obstakels van het vak, maar hoe die bespreekbaar maken? Daarvoor heeft Quaestus de RvC Reflection Circle ontwikkeld. Een kennis- en ontwikkelervaring op topniveau.

Als moderne bestuurders in kleine groepjes en onder leiding van onze ervaren professionals oprecht van elkaar leren in een veilige omgeving. De Quaestus RvC Reflection Circle is enig in zijn soort.

Download brochure

Vertrouwen in het Quaestus Ecosysteem

Secure Base Leadership is de basis. Wie de kunst van SBL verstaat, heeft de tools om een bestuurdersomgeving te creëren die een enorm potentieel kan ontwikkelen bij mens en organisaties door veiligheid en vertrouwen te creëren. Ze weten dat werkelijke verbinding voorwaarden creëert voor succesvolle samenwerking, innovatie, plezier en uitzonderlijke prestaties. We staan klaar voor gespecialiseerd advies en bieden hoogwaardige programma’s aan om hiermee samen aan de slag te gaan. Geïnteresseerd in ons gedachtengoed?

Download SBL Whitepaper
logo-Q-dark-blue

“Toezicht op anderen, door inzicht in jezelf" - Jeroen Seegers

Toezichthouden...

Jeroen en gerard - Governance

Het klinkt zo duidelijk, maar zelden is helder ook daadwerkelijk eenvoudig. Dat vraagt om teamwork, om een geoliede dynamiek in de Board of Supervisors. Quaestus beschikt over zeer ervaren begeleiders die de dynamieken binnen de RvC en tussen RvC en RvB zeer goed kennen. 

Jeroen Seegers & Gerard Ketelaar

Managing Partners

Spreek met een specialist

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.