<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Internationaal vertrouwde partners

Ook over de grens helpen we onze klanten met het versterken van hun leiderschap op top niveau. Dit doen we samen met onze internationale partners.

Persoonlijk contact

IMD International Search Group

Op basis van de toegenomen internationale leiderschapsvraagstukken vanuit de markt, heeft Quaestus zich zeer sterk georganiseerd door zich als een van de leading agencies en als exclusieve partner binnen Nederland te verbinden aan de wereldwijd actieve IMD International Search Group. Dit stelt ons in staat multi-country vraagstukken efficiënt en effectief in te vullen. IMD International Search Group behoort tot de top 40 van wereldwijde executive search & leadership organisaties (Hunt Scanlon ranking mei 2022) en biedt directe toegang tot een pool van executives en bestuurders op top niveau. IMD bestaat uit ruim 40 kantoren verspreid over 24 landen. Als partners ontmoeten we elkaar minimaal 2 keer per jaar en werken we samen op het gebied van knowledge sharing, client cases, best practices, executive search opdrachten en leadership development.

Meer over IMD International Search Group

AESC

AESC en haar leden delen een diepe toewijding aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van executive search en leiderschapsadvies – ten behoeve van klanten en kandidaten. Door samenwerking en innovatief denken realiseren we vandaag de dag de toekomst van mondiaal leiderschap. Quaestus is “Member in Good Standing” van de Association of Executive Search Consultants (AESC). Leden van deze associatie voldoen aan strikte voorwaarden voor lidmaatschap en houden zich aan een Code van Ethiek. Alle lede hebben exclusieve toegang tot BlueSteps: een wereldwijde database met meer dan 100.000 C-level internationaal bemiddelbare kandidaten.

Ontdek meer over AESC