<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Quaestus, ook internationaal een vertrouwde partner

Over IMD International Search Group

Op basis van de toegenomen internationale leiderschapsvraagstukken vanuit de markt, heeft Quaestus zich zeer sterk georganiseerd door zich als een van de leading agencies en als exclusieve partner binnen Nederland te verbinden aan de wereldwijd actieve IMD International Search Group. Dit stelt ons in staat multi-country vraagstukken efficiënt en effectief in te vullen. IMD International Search Group behoort tot de top 30 van wereldwijde executive search & leadership organisaties (Hunt Scanlon ranking 2019) en biedt directe toegang tot een pool van executives en bestuurders op top niveau. IMD International Search Group bestaat uit ruim 40 kantoren verspreid over 25 landen. Als partners ontmoeten we elkaar minimaal 2 keer per jaar en werken we samen op het gebied van knowledge sharing, client cases, best practices, executive search opdrachten en leadership development.

Maak kennis met IMD International Search Group

Welkom bij Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.