<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Assessment Centers

Wij bieden een data driven en op maat ingericht platform aan met tests, rollenspellen en simulaties in een game-achtige setting. Waar leervermogen en ontwikkeling realtime te volgen is.

Persoonlijk contact

Wij zien assessment centers niet alleen als instrument om de juiste kandidaten op de plek te krijgen, maar vooral ook om de ontwikkeling van personen te stimuleren.

Met Jeroen Seegers, partner bij Quaestus, hebben wij de grondlegger van de Assessment Center Methode in Nederland in ons eigen huis. Naast organisatiepsycholoog (NIP), is Jeroen Top Executive Coach en Leadership Assessment & Development expert met meer dan 40 jaar ervaring.

Wil je graag direct contact?

De 5 kenmerken van onze aanpak

Meer informatie

Q Magazine: Assessment Centers

In dit Q magazine delen we graag wat van onze kennis over assessment centers en hopen we je uit te dagen om te reflecteren op hoe je in je eigen omgeving kan bijdragen aan het verleggen van stenen.

Whitepaper: Dobbelen of Selecteren

Onderzoek toont aan dat het reguliere selectieproces van interview + CV onbetrouwbaar is bij het meten van talent: teveel factoren kunnen het beeld vertroebelen. Dat kan en moet anders. Ontdek hoe in dit whitepaper

Hoe kunnen we helpen?

Bij Quaestus werkt een grote groep gespecialiseerde consultants die geïnspireerd en getraind zijn door de grondlegger van de Assessment Center Methode in Nederland, dr. Jeroen Seegers. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.
Neem contact op