<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Energie

In elke opkomende sector staan bedrijven die het juiste talent aantrekken aan het roer. De energietransitie vraagt echter om zulke specifieke kwalificaties dat het aantal kandidaten beperkt is. Quaestus helpt bij het vinden van de juiste leiders voor deze sector.

Ander leiderschap gevraagd.

De energiesector ondergaat ingrijpende veranderingen met een verschuiving naar duurzame energiebronnen en geavanceerde technologieën. Hier zijn strategische leiders nodig die de complexe marktdynamiek begrijpen en innovaties stimuleren. Leiders met empathie, daadkracht en een groot samenwerkingsvermogen.   

Onze Secure Base Leadership filosofie sluit goed aan op de marktbehoeften; leiders die een cultuur van respect, vertrouwen en veiligheid creëren. Met een positieve instelling en het vermogen om emoties te gebruiken om verbinding te maken, waardoor high-performing teams worden gebouwd en doelen worden bereikt. Leiders die de juiste balans vinden tussen mensen uitdagen en voor mensen zorgen. 

We hebben een uitgebreid netwerk en ruime ervaring in en buiten de branche om de leiders te vinden die nodig zijn om de energietransitie vorm te geven.   

Contact met onze specialist:

Anne-Marije van Goch

Managing Partner

Enkele opdrachtgevers:

.

  • Logo Image Grid - Groendus
  • Logo Image Grid - Alliander
  • Logo Image Grid - Esdec
  • Logo Image Grid - S4 energy
  • Logo Image Grid - Elestor
  • Logo Image Grid - Essent

Het juiste leiderschap

Organisaties binnen de Energie sector vragen om leiders die zich richten op het stimuleren van visie, verandering, samenwerking en verantwoordelijkheid binnen hun organisaties. Terwijl ze tegelijkertijd het menselijk kapitaal effectief ontwikkelen en leiden.

arrow-right-black

20+ jaar ervaring

Met een schat aan ervaring, kennis en expertise én een sterk netwerk op C-level en bestuursniveau binnen (en buiten) deze sector, staat ons team bedrijven bij in het versterken van het leiderschap.

arrow-right-black

Eigen visie

Een zelfontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde blik op duurzaam leiderschap. Met Secure Base Leadership als basis.

 

arrow-right-black

One-stop-shop

We noemen onszelf ook wel een 'one-stop-shop' op het gebied van leiderschap. Naast Executive Search bieden wij Leiderschap- en Teamontwikkeling trajecten én Assessment Centers.

Executive Search & Assessment Centers

De juiste fit tussen persoon en organisatie

Elk bedrijf wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Het liefst met specifieke sector kennis en bepaalde competenties. Waar wij ook uitgebreid naar kijken, is naar de persoon áchter het CV. Past diegene bij de bedrijfscultuur? Heeft diegene de juiste motivatie om de gewenste transformatie te begeleiden? 

Dankzij onze Assessment Centers kunnen wij zowel bedrijven als personen uitgebreid screenen en goed leren kennen. Want pas dan kun je inschatten of het daadwerkelijk een goede match is.

Persoonlijk contact
Pim Vergunst - Consultant Quaestus