<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Food, Agri & Horti

Of het nu gaat om het vinden van een CEO voor een voedselproductiebedrijf, het versterken van teams in de agrarische sector of het coachen van opkomende leiders in de tuinbouw. We beschikken over de expertise én het netwerk om de juiste oplossingen te bieden.

Een uitdagende opdracht.

De ontwikkelingen in de Food, Agri en Horti sector zijn zeer dynamisch. Van een noodzakelijke vermindering van CO2-uitstoot en reductie van afvalstromen tot een toenemende behoefte aan een circulaire bedrijfsvoering. Daarnaast steeds strengere regelgeving en steeds hogere eisen aan voedselveiligheid. Een veranderende voorkeur van de consument, marktvolatiliteit in zowel vraag als aanbod. Een markt die vraagt om een nieuwe benadering, andere business modellen en (technologische) innovatie.

Dit vraagt veel van leiders. Hoe creëren ze een duurzame visie? Hoe kunnen zij met hun teams de bedreigingen omzetten in kansen? Hoe vorm je een nieuwe cultuur die de basis vormt voor innovatie en groei? En hoe creëer je high performing teams als cruciale bouwstenen?

Onze consultants gaan graag met je in gesprek om gezamenlijk te kijken wat er nodig is en hoe wij van waarde kunnen zijn.

Contact met onze specialist:

Pim Vergunst

Senior Consultant

Enkele opdrachtgevers:

.

  • Logo Image Grid - Driscolls
  • Logo Image Grid - Hoogwegt
  • Logo Image Grid - Scherpenhuizen
  • Logo Image Grid - Best Fresh Group
  • Logo Image Grid - Vion
  • Logo Image Grid - Primeale United
  • Logo Image Grid - Ridder
  • Logo Image Grid - Lely

Het juiste leiderschap

Organisaties binnen de Food, Agri & Horti sector vragen om leiders die onderscheidend zijn door hun marktgerichtheid, passie en creativiteit en het vermogen hebben om samenwerkingsverbanden te vormen. Zowel intern als in de gehele keten.

arrow-right-black

20+ jaar ervaring

Met een schat aan ervaring, kennis en expertise én een sterk netwerk op C-level en bestuursniveau binnen (en buiten) deze sectoren, staat ons team bedrijven bij in het versterken van het leiderschap.

arrow-right-black

Eigen visie

Een zelfontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde blik op duurzaam leiderschap. Met Secure Base Leadership als basis.

 

arrow-right-black

One-stop-shop

We noemen onszelf ook wel een 'one-stop-shop' op het gebied van leiderschap. Naast Executive Search bieden wij Leiderschap- en Teamontwikkeling trajecten én Assessment Centers.

In gesprek met...

Recente interviews met leiders uit de Food, Agri & Horti sector.
Op onze nieuwspagina vind je het volledige overzicht.

Appèl - Marieke en Emiel
Marieke & Emiel
De directie van Appèl - deel 2

Hoe is het voor nieuwkomers om bij zo’n snelgroeiend bedrijf als Appèl te werken? Operationeel directeur Bedrijfscatering Marieke Verhoeven en directeur Data & Analytics Emiel van Bockel delen hun ervaringen en leermomenten.

LEES MEER
Appèl - Hans en Jeroen
Hans & Jeroen
De directie van Appèl - deel 1

Het bedrijf Appèl heeft een grote transitie doorgemaakt: van een complete stilligging tijdens corona tot een razendsnelle groei het afgelopen jaar. Waar liepen ze tegenaan, hoe betrekken ze nieuwe mensen in het team en hoe zien ze de toekomst?

LEES MEER
Ruud Knorr  -  Royal FloraHolland
Ruud Knorr
CCO bij Royal FloraHolland

“Het begint voor mij met het geven van vertrouwen aan de medewerkers. Hen laten werken vanuit zelfstandigheid, pro activiteit en eigen ondernemerschap. Fouten maken mag, als je er maar van leert."

Lees meer

Executive Search & Assessment Centers

De juiste fit tussen persoon en organisatie

Elk bedrijf wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Het liefst met specifieke sector kennis en bepaalde competenties. Waar wij ook uitgebreid naar kijken, is naar de persoon áchter het CV. Past diegene bij de bedrijfscultuur? Heeft diegene de juiste motivatie om de gewenste transformatie te begeleiden? 

Dankzij onze Assessment Centers kunnen wij zowel bedrijven als personen uitgebreid screenen en goed leren kennen. Want pas dan kun je inschatten of het daadwerkelijk een goede match is.

Meer over Twan
Pim Vergunst - Consultant Quaestus