<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Handel & Logistiek

Ons brede netwerk en expertise binnen de Handel en Logistiek zorgen ervoor dat wij weten wat er speelt en wat er van leiders in deze sectoren gevraagd wordt. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe CEO, het versterken van samenwerking binnen teams of de juiste coaching van directieleden; wij helpen graag.

Een stroom van uitdagingen.

In de snel evoluerende wereld van handel & logistiek is het leiden van een succesvol bedrijf geen eenvoudige taak. Leiders staan voor een constante stroom van uitdagingen die veeleisend zijn en hun vermogen om te innoveren en aan te passen voortdurend op de proef stellen.

De groeiende druk om de operationele efficiëntie te maximaliseren en om kosten blijvend te verlagen. Klanten die snellere leveringen en nauwkeurige traceerbaarheid verwachten, in een wereldmarkt die met grote regelmaat met geopolitieke en natuurlijke verstoringen te maken heeft.

Wij begrijpen deze complexe en veeleisende omgeving en weten wat het van leiders vraagt. We gaan graag in gesprek om gezamenlijk te kijken wat er nodig is en hoe wij van waarde kunnen zijn.

Contact met onze specialist:

Bastiaan Hoogendoorn

Managing Partner

Enkele opdrachtgevers:

.

  • Logo Image Grid - Zevij Necomij
  • Logo Image Grid - Hoogwegt
  • Logo Image Grid - Scherpenhuizen
  • Logo Image Grid - Centraal Boekhuis
  • Logo Image Grid - Natec
  • Logo Image Grid - Best Fresh Group
  • Logo Image Grid - Primeale United

Het juiste leiderschap

Organisaties binnen de Handel & Logistiek vragen om leiders met een strategische visie, innovatievermogen en het vermogen om teams te inspireren, motiveren en effectief te leiden. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de complexe uitdagingen met succes kunnen worden aangegaan, met groei en succes als resultaat.

arrow-right-black

20+ jaar ervaring

Met een schat aan ervaring, kennis en expertise én een sterk netwerk op C-level en bestuursniveau binnen (en buiten) deze sectoren, staat ons team bedrijven bij in het versterken van het leiderschap.

arrow-right-black

Eigen visie

Een zelfontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde blik op duurzaam leiderschap. Met Secure Base Leadership als basis.

 

arrow-right-black

One-stop-shop

We noemen onszelf ook wel een 'one-stop-shop' op het gebied van leiderschap. Naast Executive Search bieden wij Leiderschap- en Teamontwikkeling trajecten én Assessment Centers.

Executive Search & Assessment Centers

De juiste fit tussen persoon en organisatie

Elk bedrijf wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Het liefst met specifieke sector kennis en bepaalde competenties. Waar wij ook uitgebreid naar kijken, is naar de persoon áchter het CV. Past diegene bij de bedrijfscultuur? Heeft diegene de juiste motivatie om de gewenste transformatie te begeleiden? 

Dankzij onze Assessment Centers kunnen wij zowel bedrijven als personen uitgebreid screenen en goed leren kennen. Want pas dan kun je inschatten of het daadwerkelijk een goede match is.

Persoonlijk contact
Pim Vergunst - Consultant Quaestus