<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

(Maak) industrie

Onze kennis van, en netwerk binnen deze sector zorgt dat wij getalenteerde leiders weten te vinden en bedrijven kunnen helpen bij het bouwen van sterke teams.

Een cultuur van continue verbetering.

In de dynamische wereld van de (maak)industrie staan leiders die duurzame groei willen realiseren voor voortdurende uitdagingen. De sector evolueert snel, gedreven door technologische vooruitgang en veranderende marktdynamieken, en leiders in deze branche moeten zowel koersvast als wendbaar zijn.

Een van de belangrijkste uitdagingen is het op duurzame wijze omarmen van geavanceerde technologieën om de productieprocessen te optimaliseren en de concurrentiepositie te versterken.

Dit vraagt om een cultuur die ondernemerschap stimuleert, waarin ruimte is voor innovatie en waarin teams ernaar streven om continu te verbeteren. Een cultuur die bovendien essentieel is voor het aantrekken en behouden van talent op alle niveaus.

Contact met onze specialist:

Bastiaan Hoogendoorn

Managing Partner

Enkele opdrachtgevers:

.

  • Logo Image Grid - Ridder
  • Logo Image Grid - Optima Cycles
  • Logo Image Grid - Elestor
  • Logo Image Grid - Teledyne Dalsa
  • Logo Image Grid - Lely
  • Logo Image Grid - Auping
  • Logo Image Grid - IMS
  • Logo Image Grid - Technobis

Het juiste leiderschap

Een leider in de (maak)industrie moet innovatief, operationeel bekwaam en strategisch wendbaar zijn om te gedijen in een snel evoluerende technologische en concurrentiële omgeving. Dit om de juiste winstgevendheid te bereiken en om continu te kunnen aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden.

arrow-right-black

20+ jaar ervaring

Met een schat aan ervaring, kennis en expertise én een sterk netwerk op C-level en bestuursniveau binnen (en buiten) deze sector, staat ons team bedrijven bij in het versterken van het leiderschap.

arrow-right-black

Eigen visie

Een zelfontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde blik op duurzaam leiderschap. Met Secure Base Leadership als basis.

 

arrow-right-black

One-stop-shop

We noemen onszelf ook wel een 'one-stop-shop' op het gebied van leiderschap. Naast Executive Search bieden wij Leiderschap- en Teamontwikkeling trajecten én Assessment Centers.

Executive Search & Assessment Centers

De juiste fit tussen persoon en organisatie

Elk bedrijf wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Het liefst met specifieke sector kennis en bepaalde competenties. Waar wij ook uitgebreid naar kijken, is naar de persoon áchter het CV. Past diegene bij de bedrijfscultuur? Heeft diegene de juiste motivatie om de gewenste transformatie te begeleiden? 

Dankzij onze Assessment Centers kunnen wij zowel bedrijven als personen uitgebreid screenen en goed leren kennen. Want pas dan kun je inschatten of het daadwerkelijk een goede match is.

Persoonlijk contact
Pim Vergunst - Consultant Quaestus