<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

RvC Reflection Circle

De mens achter de commissaris

Snelle veranderingen, wereldwijde uitdagingen, in weinig tijd een organisatie leren kennen, voldoen aan alle compliance-eisen. Geen gemakkelijke opgave. Dit vraagt om een goede boardroomdynamiek en een open en constructief team. Maar hoe bereik je dat?

Daar waar je met mensen werkt, heb je te maken met spanningen, emoties, twijfels en andere manieren van denken en handelen. Door dit te negeren, kun je niet goed en effectief handelen op momenten die er écht toe doen. Gebrekkige besluitvorming is het gevolg. Het is daarom van groot belang om je meer te verdiepen in het onderlinge contact. Zodat je het ‘anders denken en handelen’ gaat ervaren als complementair, in plaats van als een barrière.

De RvC Reflection Circle brengt gelijkgestemden bij elkaar met als doel meer over onszelf te leren door elkaars dilemma’s en ervaringen te delen. Om vervolgens tot een betere boardroomdynamiek te komen waar krachten worden gebundeld en organisatiedoelen worden behaald.

Meer informatie over de RvC Reflection Circle

Samen met gelijken de verschillen onderzoeken

“Om het beste van jezelf te kunnen geven als commissaris is reflectie onontbeerlijk. Goede reflectie is echter niet eenvoudig verkrijgbaar. Je hebt immers mensen nodig die begrijpen wat de rol vereist, wat dat betekent voor jou persoonlijk en hoe je je kunt openstellen in een omgeving met veel verschillende belangen en macht. Dit is precies wat Quaestus - in de persoon van de unieke Jeroen Seegers - met de Reflection Circle biedt: Samen met gelijken de verschillen onderzoeken, jezelf en anderen leren kennen en waarderen, zodat je je talent vrij in kunt zetten. Een prachtig cadeau dat lang meegaat en vrienden voor het leven maakt.”
 
Heleen van Gulik
(Interim) CEO | Commissaris | Voorzitter

Meer over

De coaches

Quaestus werkt met verschillende specialisten, waaronder Jeroen Seegers, die hun naam hebben gevestigd op het gebied van Leiderschap. Samen hebben zij de RvC Reflection Circle ontwikkeld.

dr. Jeroen Seegers (MSc, PhD)

Jeroen is Managing Partner bij Quaestus en A&O Registerpsycholoog NIP. In 2008 promoveerde (PhD) hij op het onderwerp ‘Leiders leren’, een internationaal onderzoek naar de voorwaarden waaronder topmanagers hun leiderschap kunnen ontwikkelen.

Jeroen ontwikkelde leiderschapsprogramma’s voor diverse nationale en internationale organisaties, zoals ABNAMRO, Océ, UPC, Heineken, Schiphol, Dynniq, ICT, Grand Vision, Yokogawa en UMCG. Sinds 2009 is hij als Executive Coach verbonden aan IMD Business School in Lausanne. Hij adviseerde onder meer Rabobank, Friesland Campina, KPN en DSM.

Aanmelden RvC Reflection Circle
015_bymarjo_LinkedIn_Queastus Jeroen-2

Jeroen Seegers

Managing Partner

Een zeer waardevolle en verrijkende ervaring

“De RvC Reflection Circle gaf mij de mogelijkheid om op een natuurlijke wijze, met mensen in vergelijkbare functies, onder professionele en prettige begeleiding van gedachten te kunnen wisselen aan de hand van algemene, specifieke en persoonlijke ervaringen. De chemie ontstaat snel, vertrouwen is daarmee mogelijk en ik denk dat het daarmee voor iedereen een zeer waardevolle en verrijkende ervaring is. Een aanrader! ”
 
John Kruijssen
CEO Beter Bed Holding N.V.