<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Top Executive Course

Voor wie?

De Top Executive Course is bedoeld voor leiders in C-level posities, management- en directiefuncties. Met deze course word je de voortrekker die jezelf en het leiderschap in de organisatie naar een hoger plan tilt. Een leerweg naar reflectie, zelfkennis en naar verschillende leiderschapsrollen die samen Secure Base Leadership vormen. In deze course hebben we aandacht voor innoveren, inspireren en stimuleren. Met een scala aan handvatten om een Secure Base Leader te worden en te blijven.

Spreek een consultant

De coach

Quaestus werkt met toegewijde professionals. Ieder met hun eigen inbreng en expertise maar ook aanvullend op elkaar. We stellen Leiderschapscoach Karlijn Bockholts, hieronder graag aan je voor.

Leiderschapscoach

"Jouw performance creëert performance."

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Karlijn Bockholts. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring op het gebied van executive coaching, assessment centers en leiderschapsontwikkeling binnen diverse organisaties. Zowel op individueel niveau als in groepsverband werk ik aan het verbeteren van performance, impact en samenwerking. De eerste 10 jaar van mijn loopbaan heb ik dit gedaan vanuit diverse adviesbureaus en sinds 2007 als zelfstandig ondernemer. Ik ben organisatiepsycholoog en heb daarnaast diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling gevolgd. Ik doe mijn werk met veel plezier en ervaar iedere keer weer de waardevolle impact van Secure Base Leadership, een concept dat ik veel gebruik.

Mijn kracht is het snel kunnen doorgronden van vraagstellingen van individuen, teams of organisaties en hier een aanpak op maat tegenover zetten. Ik vind het mooi om patronen te herkennen, mensen de kans te geven deze bij zichzelf en in hun samenwerking te leren herkennen en bewust om te buigen naar beter gebalanceerd gedrag. Op basis van reflectie maak ik mensen bewust van hun eigen bijdrage aan een betere samenwerking, een beter resultaat, beter kunnen omgaan met de dynamische veranderende wereld. Met als resultaat: ontwikkeling en verrijking van de personen, betere samenwerking binnen teams, beter functionerende organisaties en uiteindelijk een betere, gelukkigere wereld.

Ik ben een open, ondernemend en enthousiast persoon. Ik ben leergierig, kijk naar kansen en mogelijkheden, zoek altijd naar manieren om wat ik doe beter of succesvoller te doen. Ik interesseer me voor mensen en hun beweegredenen, wil ze heel graag zelf het stuur in handen geven om het stukje van de wereld waar zij verantwoordelijk voor zijn een beetje mooier te maken. Ik zoek naar diepgang en echte verandering, wil graag bijdragen aan nieuwe inzichten en handvatten die echt verschil maken. Zowel in persoonlijke groei en levensgeluk als in zakelijk succes.

Ik kijk er naar uit om samen met je aan de slag te gaan!

Meer over Karlijn
Karlijn Bockholts2

Karlijn Bockholts

Organisatiepsycholoog

Programma

Het gehele Top Executive Course programma duurt circa 8 maanden. Het programma bestaat uit een uitgebreide een-op-een dialoog als start, gevolgd door een 4-tal modules van ieder twee dagen op een inspirerende locatie en in kleine groepen. Hieronder een korte toelichting van de modules: 
 

Module 1: Ik als Secure Base Leader (lead yourself/voorbeeldrol)

Leiderschap begint met het beter leren herkennen en begrijpen van je eigen mechanismen, het effect daarvan op jouw omgeving en op de resultaten die jij boekt. Je bent tenslotte als leider een rolmodel: leiders weten te inspireren. Een authentiek leider is integer, niet zelfingenomen, staat open voor verandering en wil graag leren.

Daarnaast weet jij denken, voelen en doen op een authentieke wijze te verbinden. Dit zijn dan ook de onderwerpen welke in deze eerste module uitgebreid aan de orde komen.

Module 2: Ik als verbinder (lead others/verbindersrol)

Het tweede aandachtsgebied is de leider als coach: wat kun je vanuit jezelf laten zien om anderen optimaal te kunnen boeien, binden en uit te dagen? Op welke manier maak je het contact waarmee je ervaren wordt als impactvolle inspirerende leider?

Module 3: Ik als manager (lead change/managersrol)

Het derde aandachtsgebied is door ons getypeerd als de leider als verandermanager: leiders richten een effectieve organisatie in en zorgen dat organisatie en mensen mee kunnen bewegen. Niet alleen een gestructureerde/procesgerichte aanpak maar ook aandacht voor het gedaan krijgen van “betekenisvolle dingen”.

We gaan dieper in op hoe je als leider de veranderingen binnen de organisatie zo goed mogelijk afstemt op de beweging die dat van de mensen in de organisatie vraagt.

Module 4: Ik als strateeg (lead the business/ondernemersrol)

De vierde module gaat over de leider als ondernemer: leiders zetten een koers uit, dragen bepaalde waarden uit en zijn de cultuurdragers van de organisatie. Een juiste organisatiecultuur draagt bij tot een verhoogde performance. Deze module gaat over de strategische taak van de leider waarin visie een belangrijke positie inneemt.

Leiderschap betekent richting geven, motiveren en inspireren waardoor veranderingen tot stand worden gebracht en uitdagende resultaten worden bereikt. De organisatiecultuur is daarbij een belangrijk onderdeel.

Lees hier over de ervaring van ex-deelnemer Wessel Muytens

Q-Network for life!

Na succesvolle afronding van de Top Executive Course, treed je automatisch toe tot een exclusieve community: het Q network for life. Het afronden van een Quaestus programma voelt vaak als het eindpunt van een intensieve reis, gemaakt met peers die gedurende de gezamenlijk afgelegde reis uitgegroeid zijn tot vrienden. Maak van de gelegenheid gebruik elkaar ook na het afsluiten van deze reis te blijven ontmoeten om samen verder te reflecteren, elkaar te inspireren en van elkaar te leren in een secure base omgeving die innovatie en verdere groei faciliteert.

Bezoek de SBL Alumni pagina

Verhaal van een ex-deelnemer

SBL heeft mij veel meer gebracht dan theorie en praktische tips over leiderschap.

Ik heb een spiegel voorgehouden gekregen waardoor ik ben gaan zien waar mijn management kwaliteiten en uitdagingen liggen.

Met deze bewustwording heb ik geleerd om vanuit authenticiteit te coaching, managen en mijn team mee te nemen vanuit visie.

Het heeft mij een completer mens gemaakt!

 

Benieuwd naar een uitgebreider verhaal van een ex-deelnemer?

Lees de ervaringen van Wessel Muytsens
Agnes vierkant

Agnes du Bois

Operations Manager - Luke Recruitment

Praktische informatie

  • Startdatum
    Het programma vindt 2 x per jaar plaats. De exacte startdatum wordt in overleg met de deelnemers bepaald. 
  • Duur: De totale duur van het programma is circa 8 maanden. Na een personal dialogue, vinden er 4 modules plaats van ieder 2 dagen. Tussen iedere module zit ongeveer 2 maanden. 
  • Groep: De groep bestaat uit 6-8 deelnemers én een coach. 
  • Locatie: Hotel de Sterrenberg te Otterlo.
  • Kosten: De kosten voor deelname aan de SBL Top Executive Course bedragen €5.995,- per deelnemer (exclusief BTW en kosten voor het verblijf).
Meld je aan!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Sytske Wierda, leiderschapsconsultant Quaestus

Heb je interesse of wil je advies? We helpen je graag verder in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Via onderstaande button kun je een afspraak inplannen. Wil je direct een van onze consultants spreken? Neem dan contact met ons op via 073 615 4700

Sytske Wierda

Leadership Consultant

Spreek met een specialist

Quaestus

Het hoofdkantoor van Quaestus is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en diversiteit aan bedrijven de aangewezen plek om onze cliënten en kandidaten van dienst te zijn. 's-Hertogenbosch is tevens de scharnier tussen Zuid-Nederland en de Randstad met onze vestiging in Amsterdam. Meer weten? Neem direct contact op. Ons team staat je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden. Vind je het prettiger als wij contact opnemen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.